Românca ucisă de un italian va fi înmormântată lângă Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maricica Hăhăianu, alături de soţ şi copil
Maricica Hăhăianu, alături de soţ şi copil

Maricica Hăhăian, asistenta care a murit după după ce a fost lovită de un italian, într-o staţie de metrou din Roma, era din Râmnicu Sărat. Femeia a plecat din ţară în luna iulie şi lucra ca infirmieră la o clinică de fizioterapie din Roma.

Vineri seară, râmniceanca Maricica Hăhăianu, în vârstă de 32 de ani, infirmieră în Italia, a murit după ce a stat o săptămână în comă. Ea a fost lovită de un bărbat de 20 de ani, Alessio Burtone, la metrou, după o ceartă la casa de bilete.

CITIŢI ŞI: VIDEO Coincidenţă macabră. Fiul româncei ucise în Italia poartă acelaşi nume cu al criminalului

Trupul asistentei ucisă în Italia va ajunge joi acasă, la Râmnicu Sărat

Potrivit anchetatorilor dar şi imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, între romancă şi tânărul din Roma a izbucnit o ceartă în timp ce stăteau la rând la casa de bilete. Ajunşi pe peron, tânărul i-a dat femeii un pumn iar aceasta a căzut ca secerată.

După o săptămână, medicii au oprit aparatele care o menţineau în viaţă pe Maricica Hăhăianu şi au constatat decesul.

Cei care au cunoscut-o pe asistenta medicală nu pot crede că nu o vor mai vedea niciodată. Trupul femeii urmează să fie adus în ţară zilele viitoare iar înmormântarea va avea loc în cimitirul din comuna Topliceni, de lângă Râmnicu Sărat.

În ediţia AdS Buzău de mâine puteţi citi motivul pentru care rudele cred că numele "Alessio" i-a pecetluit destinul Maricicăi.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite