Trupul asistentei ucisă în Italia va ajunge joi acasă, la Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maricica Hăhăianu, alături de soţ şi copil
Maricica Hăhăianu, alături de soţ şi copil

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Maricicăi Hăhăianu, ucisă de un italian într-o staţie de metrou din Roma, va ajunge în ţară în cursul zilei de joi, 21 octombrie, şi va fi depus la capela bisericii Cuvioasa Paraschiva din Râmnicu Sărat.

Rudele şi-au dorit, iniţial, să depună sicriul în apartamentul din Râmnicu Sărat în care au locuit Maricica împreună cu Adrian şi fiul lor, Alessio, dar, ulterior, au decis să îl ducă la capela bisericii Cuvioasa Paraschiva din Râmnicu Sărat. Înmormântarea va avea loc în cimitirul din comuna Topliceni, de lângă Râmnicu Sărat.

Citiţi şi: VIDEO Coincidenţă macabră. Fiul româncei ucise în Italia poartă acelaşi nume cu al criminalului

Românca ucisă de un italian va fi înmormâtată lângă Râmnicu Sărat

Potrivit adevarul.it, ieri a avut loc în Italia autopsia corpului Maricicăi Hăhăianu. Medicii legişti au confirmat într-o primă fază că moartea a fost cauzată de o trauma craniană provocată de căzătură. La autopsie s-a mai observat şi punctul unde a fost lovită românca, sub partea din sânga a buzei unde a avea o leziune de aproape un centimetru. Alessio Burtone a fost transferat de la arestul domiciliar în penitenciarul Regina Coeli din Roma. Carabinerii au fost întâmpinaţi de prietenii agresorului care strigau "Alessio libero!". În faţa blocului agresorului s-au adunat sute de curioşi. Burtone a ieşit din casă cu un hanorac albastru cu gluga trasă peste faţă.

Rudele Maricicăi ne-au declarat că nu au nevoie de despăgubiri, ei vor doar să se facă dreptate iar cel care i-a adus moartea femeii să plătească.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite