Buzoian arestat în cazul Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea persoană reţinută în cazul Băhăian este un buzoian, Dan Negrean, pe care poliţiştii din Ialomiţa l-au reţinut în cursul nopţii de luni spre marţi.

Citiţi şi: Jucătorii Gloriei Buzău, bulversaţi după ce au auzit că patronul lor este un mafiot periculos

Băhăian controla Gloria Buzău prin Edward Mărculescu, locotenentul său

Buzoianul, în vârstă de 53 de ani, este acuzat de infracţiuni economice iar procurorii DIICOT Ialomiţa au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Dan Negrean urmează să fie dus la Tribunalul Ialomiţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor ialomiţeni, arestarea s-a făcut fără incidente. “Azi noapte au avut loc mai multe reţineri şi în niciunul dintre cazuri nu s-au înregistrat incidente. Nu pot da relaţii despre caz, singurul abilitat fiind procurorul”, ne-a declarat comisarul şef Viorel Ştefu, şeful IPJ Ialomiţa.

Despre Dan Negrean, suspectat că ar avea legături cu reţeaua mafiotă a lui Băhăian, nu se ştie mai nimic în clubul Gloria. „Nu ştim cine este acest Dan Negrean şi nu am auzit pe nimeni pronunţându-i numele, nici la club, nici pe Băhăian, când a fost la Buzău. Deja este înspăimântător ce aud. Bine că nu a apucat să bage mulţi bani în club că, cine ştie ce ne făcea dacă nu puteam să-i dăm banii înapoi”, ne-a declarat Mihai Marin, preşedintele Gloriei Buzău.

Sergiu Băhăian, şeful unei grupări mafiote specializată în infracţiuni economice, este acuzat că ar fi ordonat uciderea a patru persoane. Băhăian a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, de Tribunalul Judeţului Ialomiţa.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite