Ilie Stoian: "Mădălina Manole aflase că are cancer"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoane aproapiate Mădălinei Manole confirmă faptul că artista suferea de cancer pancreatic. Potrivit acestora, Mădălina Manole s-a prezentat la Spitalul Floreasca din Bucureşti în urmă cu o lună, iniţial pentru investigaţii cardiace.

La insistenţele medicilor, atunci a făcut şi câteva analize la pancreas. La examenul medical a fost observată o tumoare la pancreas. Potrivit aceloraşi surse, cântăreaţa a făcut investigaţiile medicale la spitalul Floreasca iar descoperirea boalii este posibil să îi fi amplificat artistei depresia.

CITEŞTE ŞI:

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov (VIDEO)


Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat că Mădălina Manole a fost internată. "A venit într-o după amiază şi a stat până a doua zi, Mai multe nu pot spune din motive de confidenţialitate şi informaţiile nu le putem dezvălui decât familiei. Fişa medicală, cu datele din acel moment, au fost predate astăzi anchetatorilor", ne-a declarat Bogdan Opriţa.


Ilie Stoian, cel care a cântat pe aceeaşi scenă cu Mădălina la începutul carierei acesteia, în anii '80, lansase această ipoteză, a diagnosticării cu cancer, în această dimineaţă pentru adevarul.ro. "Mădălina părea a fi puternică dar boala, se pare că suferea de cancer, şi dezamăgirea că nu se mai regăsea în mediul artistic din acest moment, probabil că au răpus-o", a declarat Ilie Stoian.

CITIŢI ŞI:

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Tatăl Mihaelei Runceanu: “Mădălina Manole s-a dus lânga profesoara sa”

Lucia Dumitrescu: „Mădălina Manole m-a învăţat să cânt”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite