Tatăl Mihaelei Runceanu: “Mădălina Manole s-a dus lânga profesoara sa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea morţii Mădălinei Manole a picat ca un trăsnet pentru familia regretatei Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară la începutul anilor '80. Părinţii acesteia din urmă îşi amintesc de primii paşi în carieră pe care Mădălina i-a făcut sub îndrumarea fiicei lor.

Mădălina Manole a devenit eleva Şcolii Populare de Arte în 1982 şi a fost una dintre elevele preferate ale Mihaelei Runceanu. Deşi avea numai 15 ani, vocea, firea ei puternică şi dorinţa imensă de a cânta i-au impresionat pe cei din jur.

MĂDĂLINA MANOLE ȘI MIHAELA RUNCEANU AU CÂNTAT PE SCENA FESTIVALULUI AMARA 1989

Lucia Dumitrescu: „Mădălina Manole m-a învăţat să cânt”

Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Tatăl Mihaelei Runceanu şi-o aminteste pe Mădălina Manole aşa cum era la 15 ani. "Mădălina a fost eleva Mihaelei. Îmi amintesc că avea mare încredere în ea şi sub îndrumarea ei a participat la diverse festivaluri. Mihaela ne vorbea mult despre ea, era foarte încântată de talentul, puterea de muncă şi mai ales de pofta de viaţă a Mădălinei, o adolescentă pe atunci. Era una dintre elevele sale preferate", ne-a declarat Nicolae Runceanu, tatăl Mihaelei Runceanu.

Mădălina Manole era cap de afiș la festivalul Nufărul de Aur de la Tulcea

Părinţii celei care i-a fost profesoară Mădălinei au aflat teribila veste de la televizor. Sunt şocaţi şi nu le vine să creadă că Mădălina nu mai este. "E un moment foarte greu pentru noi pentru că Mihaela este cea care i-a îndrumat paşii. Ne-a fost dragă şi nouă, o fată cu un caracter deosebit şi un talent muzical rar. Este tragic şi ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat", ne-a declarat Nicolae Runceanu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite