Elevii de la Jean Monnet îl scot nevinovat pe profesorul acuzat de viol. Colegii de catedră nu-l pot ierta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce elevii sunt mai mult decât toleranţi cu fapta profesorului, considerându-l înainte de toate „om cu slăbiciuni”, profesorii nu pot tolera un astfel de comportament în şcoală.

„Este un super profesor”, „am avut anul trecut un profesor de sport, ăla era pervers, domnul Vişan era foarte OK”, „nu cred că a violat-o. Lumea vorbeşte prostii”, sunt câteva dintre declaraţiile elevilor. Marea lor majoritate nu o cunosc pe fată, dar susţin că ar avea o reputaţie de „năzdrăvană”.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Colegii de catedră nu pot însă tolera un astfel de comportament care au pătat imaginea unui liceu de renume în Capitală. „Este inadmisibil să întreţii relaţii sexuale cu o elevă de-a ta, indiferent de vârsta pe care o ai sau că eşti foarte popular şi este inadmisibil ca tu, în calitate de dascăl, să spui că nu ştii că era minoră”, crede profesorul Ştefan Vlaston , reprezentant al Asociaţiei EDU CER. În plus, atât eleva cât şi cadrul didactic, vor fi sancţionaţi. „Este clar că profesorul nu mai are ce căuta în învăţământ, iar în ceea ce priveşte eleva, şi aceasta ar putea să fie exmatriculată pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu un profesor”, completează dascălul care în toată cariera sa nu a mai întâlnit un caz similar.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

image
image

Citeşte şi:

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite