Proful acuzat de viol are 3.300 de fani pe Facebook: „Să mergem toţi la Tribunal să-l susţinem!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare zi, elevii, susţinătorii sau doar curioşii cu cont de Facebook comentează ultimele noutăţi în cazul profesorului Dan Vişan care a avut o relaţie cu una dintre elevele sale. Liceul "Jean Monnet" are peste 1300 de elevi, cu tot cu cei din ciclul primar şi gimnazial, aproape de trei ori mai puţin decât numărul susţinătorilor de pe FB.

 În momentul în care pagina a adunat 3000 de fani, aceştia au jubilat: “Mai mult decât a avut pagina Alături de Huidu”.

Ultima problemă pe care au ridicat-o este legată de vârsta Oanei, fata care l-a reclamat pe profesor. “În cazul nostru este vorba de o adolescentă de 17 ani şi 11 luni. În ce măsură credeţi că poate evolua discernământul unei adolescente într-o lună de zile, astfel încât aceasta să poată lua, din punct de vedere legal, decizii în calitate de persoană majoră?”, este punctul de plecare al discuţiei.



Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză)

Una dintre fanele din mediul virtual îi sfătuieşte pe simpatizanţi să nu se lase şi chiar să meargă la tribunal în ziua recursului: “Eu aş vrea şi poate aşa va fiiiiii, ca până în ziua recursului să se adune aici 5000 de susţinători..... Aaaa, şi ca cei din Bucureşti să mergeţi la tribunal, afară sau în sala de şedinţă (nu e mare lucru) o oră din timpul vostru...”.


Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie 

Un alt fan este entuziasmat de ideea de a merge la tribunal. “Este o idee foarte bună să mergem toţi la tribunal să îl susţinem pe Octavian. Chiar dacă nu influenţăm decizia judecătorului, măcar îl ajutăm sufleteşte pe profesor”, spune un alt fan.

image
image

Citeşte şi:

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

Avocatul lui Mutu şi Giovani Becali a pus mâna pe cazurile „Beizadeaua cu BMW“ şi „Sexgate la Jean Monnet“ FOTOGALERIE

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite