Profesoară de la “Jean Monnet”: Oana a intrat în camera profesorului îmbrăcată provocator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadru didactic de la liceul bucureştean rupe tăcerea şi povesteşte ce s-ar fi întâmplat în excursie, după spusele elevilor ei de care este apropiată. Potrivit cancan.ro, profesoara explică faptul că tânăra ar fi intrat fără sutien pe ea sub o bluză cu ochiuri mari în camera profesorului.

“Ei au fost în club la munte, ea se tot ţinea după el, dar el mereu o respingea. El nu bea, era şi sportiv şi eu nu l-am văzut niciodată la niciun bal al bobocilor să bea alcool. Când s-au întors la vilă, ea s-a schimbat de hainele de discotecă şi s-a machiat altfel, şi-a pus o pereche de pantaloni scurţi băgaţi în fund, genul boxeri tanga şi un fel de pulover foarte scurt cu ochiuri mari, fără sutien. Aşa a intrat ea la Vişan în cameră. După aia nu se ştie ce s-a întâmplat, dar cert este că noi, profesorii suntem alături de el şi nu credem acuzaţiile care i se aduc. Tatăl fetei spunea că niciun profesor nu îi este alături, dar se înşală, 90% dintre noi suntem cu el şi îl susţinem. Evident însă că nu am fi de acord cu un viol, sau cu raporturi sexuale între elevi şi profesori”, a povestit profesoara pentru cancan.ro.



Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză)

Aceasta ar fi foarte apropiată de elevii care au mers în excursie şi ei i-ar fi povestit cu amănunte ce s-a întâmplat acolo. În plus, după ce s-a întors din excursie, fata ar fi încercat să-şi convingă colegii să meargă într-o altă excursie însoţiţi de profesorul de sport.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie 

image
image

Citeşte şi:

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

Avocatul lui Mutu şi Giovani Becali a pus mâna pe cazurile „Beizadeaua cu BMW“ şi „Sexgate la Jean Monnet“ FOTOGALERIE

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite