Mesajul VIDEO în care Irinel Columbeanu își anunță candidatura la Primăria Capitalei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Omul de afaceri a făcut anunţul printr-un filmuleţ pe care l-a publicat pe internet şi în care îşi exprimă această dorinţă.

Irinel Columbeanu a explicat la RTV că va candida ca independent şi nu va apela la susţinerea niciunui partid politic.

"Nu m-a sfătuit nimeni, dimpotrivă, mulţi mi-au spus să îmi văd de treabă. Maidanezii nu este una din problemele bucureştenilor, asta trebuie rezolvată cu omenie. Cred că pentru Bucureşti este importantă înfrăţirea cu alte oraşe europene", a spus Iri.

El s-a mai declarat şi pro exploatării miniere de la Roşia Montană.

UPDATE 9.09:

Conform Wikipedia, Irinel Columbeanu deține la Târgu Cărbunești compania producătoare de materiale de construcție Turbocim. Deține și firmele T.E.T. Group S.R.L., Promotion Group Internațional SRL, Techno Consult Romania SRL, și Molyvi Holdings LTD. Mai deține un pachet de 0,85% la Alcatel România, prin intermediul companiei Promotion Group International SRL.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009. Împreună cu tatăl său, Ion Columbeanu, deține firma Caesopatru SRL, înființată în octombrie 2010, care are ca obiect de activitate extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei. Irinel Columbeanu mai este acționar și la firma Media Com 1995, firmă care are ca obiect de activitate telecomunicații și comerț cu amănuntul a diverse produse. El este acționar alături de Media Pro BV și de firma MediaPro Management, unde acționar și administrator este Adrian Sârbu[3]. Firma Media Com 1995 a avut în anii 1999-2002 venituri estimate la 920 de miliarde de lei vechi.

FamiliaTatăl lui, Ion Columbeanu, fost agitator comunist înscris în Partidul Comunist Român din 1947, a fost șef de protocol în toate guvernele României, de la Gheorghiu Dej până în 2002. După Revoluție, s-a remarcat în principal ca secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (iunie – octombrie 1990, decembrie 1992 – decembrie 1996) în guvernele Petre Roman, respectiv Nicolae Văcăroiu.

Irinel Columbeanu a a avut o relație cu cântăreața Ana Lesko și cu fotomodelul Monica Columbeanu cu care s-a căsătorit și cu care are o fetiță - Irina Columbeanu. În anul 2011 Monica și Irinel Columbeanu au divorțat generând o aprigă dezbatere publică cu privire la situația taților post divorț și la dreptul copilului de a avea acces la ambii părinți. În august 2011, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca Irina Columbeanu să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Citeşte şi:

S-a rupt vraja: reginele magiei, Vanessa şi Melisa, au scăpat de puşcărie

Cu fabrica închisă, Irinel Columbeanu le dă cadouri oamenilor nevoiași

EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac

Cele mai mediatizate divorţuri ale anului 2011

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite