Cu fabrica închisă, Irinel Columbeanu le dă cadouri oamenilor nevoiași

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Când a închis-o, Irinel Columbeanu a schimbat și denumirea fabricii
Când a închis-o, Irinel Columbeanu a schimbat și denumirea fabricii

Milionarul de la Izvorani a luat legătura cu autoritățile din Târgu-Cărbunești pentru a le face o surpriză familiilor care trăiesc în sărăcie.

Irinel Columbeanu vrea să facă o faptă bună de sărbători, chiar dacă firma de la Târgu-Cărbunești nu mai funcționează din 2009. Autoritățile locale vor selecta familiile nevoiașe și vor cumpăra alimente cu banii pe care cunoscutul om de afaceri i-a virat în cont în baza unui contract de sponsorizare.

„Mi-a cerut permisiunea dacă poate să sponsorizeze cu o anumită sumă familiile sărace, familiile nevoiașe, pentru un mic cadou, o rază de lumină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Am fost surprins în mod plăcut, iată că, în ciuda tuturor aparențelor, domnul Columbeanu are un suflet mare. În cursul acestei săptămâni, banii o să-i transformăm în produse alimentare pentru cei amărâți“, a declarat Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbunești.

Fabrica de materiale de construcţii, pe care Irinel Columbeanu o deține la Târgu-Cărbunești, nu mai funcţionează din primăvara anului 2009. Firma se numește Turbocim şi are sediul în Ilfov.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite