EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliță a fost prostit de vrăjitoare
Bănel Nicoliță a fost prostit de vrăjitoare

Trei femei, dintre care două care susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa,  au fost luate pe sus de mascaţi, ieri dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov.

Femeile au profitat de naivitatea unor vedete pentru a le înşela cu peste un milion de euro. La această oră, poliţiştii desfăşoară 13 percheziţii şi sunt vizate şapte persoane din Bucureşti şi din Chitila.

Vanessa şi Melisa îşi promovau calităţile vrăjitoreşti prin anunţuri publicitare, promiţând că rezolvă probleme de dragoste, carieră şi sănătate.

Citiţi şi:

Clientul vrăjitoarelor: leneş şi prost
Câştigurile aşa-ziselor practicante de magie sunt încurajate de incultură şi de incapacitatea românilor de a-şi proiecta singuri un viitor. Vezi mai multe aici

OPINIE: Vrăjitoare infractoare

Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi

La început vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau.



Pe lista celor două vrăjitoare există mai multe vedete înşelate cu sume enorme.
•    Oana Zăvoranu (foto sus)- 450.000 de euro
•    Mihaela Borcea- 400.000 de euro
•    Bănel Nicoliţă- 100.000 de euro


Pe aceeaşi listă mai figurează Amalia Năstase (foto jos), fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, Inna şi Corina Chiriac.

Oana Zăvoranu

Surse din rândul investigatorilor au declarat  pentru “Adevărul” că Bănel Nicoliţă ar fi apelat la vrăjitoare pentru a obţine un contract în străinătate. Aceleaşi surse au explicat şi cum operau cele două ţigănci pentru a obţine sume imense de bani: prin şantaj. Vedetele erau puse să scrie de mână detalii picante din viaţa lor, pentru ca apoi să fie şantajate că vor fi fi publicate în presă. Pe lista celor două aşa-zise vrăjitoare se află şi câţiva politicieni.


image

Mama Oanei Zăvoranu, Marioara, şi fostul soţ al acesteia, Ionuţ Pascu (Pepe) au fost audiaţi în calitate de martori în acest caz.

CITEŞTE ŞI

Ghicitoarele din Galaţi au aflat când se termină criza. Află în ce an revine prosperitatea în România FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite