FOTOGALERIE Capitala, îngenuncheată de viscol: 48 de copaci căzuţi, 10 maşini avariate şi intersecţii blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Capitală ninge abundent de azi noapte, începând cu ora 22.00, operatorii de deszăpezire din toate sectoarele au realizat prima intervenţie. În acest moment continuă acţiunea de pluguire. După ora 6.00, utilajele au intrat şi pe străzile laterale, iar operatorii de salubritate au început degajarea trecerilor de pietoni şi a rigolelor.

UPDATE A început coşmarul alb: circulaţia este paralizată în Ilfov iar două ambulanţe sunt blocate pe DN2 din cauza zăpezii

Cu toate măsurile luate există în continuare străzi laturalnice arterelor principale unde se circulă foarte prost. În staţiile RATB oamenii înfriguraţi aşteaptă autobuzele.

Chiar dacă majoritatea bulevardelor mari sunt curăţate mersul pe jos a devenit un calvar pentru bucureştenii care nu circulă cu maşina. Aproape toate trecerile de pietoni sunt inundate de mâzga formată de utilajele de dezăpezire care aruncă zăpada în dreptul trotuarelor. 

Nici cei de la volan nu sunt foarte mulţumiţi. "Mi-a luat de două ori mai mult să ajung la serviciu. Mare lucru dacă a nins un pic!" ne explică un şofer enervat de aglomeraţia din centrul oraşului.

BRĂILA: Deşi nu ninge abundent şi zăpada nu s-a aşternut, avem drumuri închise şi 5.000 de oameni în beznă

Zece maşini au fost avariate şi 48 de copaci au căzut pe stradă sau peste liniile electrice ale mijloacelor de transport în comun din Capitală, din cauza ninsorii, a declarat azi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Vasile Daniel, citat de Mediafax.

Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bucureştiul înzăpezit!

image


Echipele ISU Bucureşti au intervenit în mai multe zone pentru degajarea copacilor căzuţi pe stradă sau peste liniile electrice ale mijloacelor de transport în comun. Circulaţia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersecţia cu Calea Victoriei, a fost blocată aproximativ două ore, după ce doi copaci au căzut pe liniile electrice de contact, iar din cauza ninsorii, în Capitala mijloacele de transport în comun ajung în staţii la intervale mai mari.

Potrivit meteorlogilor situaţia din Bucureşti se va înrăutăţi. Rafalele de vânt vor depăşi 90 de kilometri.

Meteorologii au emis, azi, o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi alte 17 judeţe din estul şi sudul ţării, unde vântul va depăşi la rafală 90 de kilometri, alte 14 judeţe rămânând sub atenţionarea cod galben de ninsori şi viscol. Avertizarea ANM este valabilă până mâine la ora 18.00.

Măsuri de iarnă la Gara de Nord: se circulă în condiţii de iarnă, dar se circulă!

Întârzieri de aproape o oră la decolări de pe Otopeni

Zece maşini avariate şi 25 de copaci căzuţi în Capitală, din cauza ninsorii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite