FOTOGALERIE Revoltă printre elevii de la „Jean Monnet“ după arestarea profului: „Fata aia şi-a făcut viaţa cu el şi acum o dă în viol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproape 4.000 de susţinători de pe Facebook ai profesorului Dan Octavian Vişan, arestat pentru 29 de zile pentru că ar fi violat o elevă, au început protestul pe internet.

Tinerii care scriu pe pagina „Alături de Vişan Dan Octavian“, mulţi dintre ei elevi ai renumitului liceu din Bucureşti, sunt intrigaţi că judecătorii au decis arestarea pentru 29 de zile a profesorului.

La scurt timp după decizia instanţei, tinerii au postat pe Facebook zeci de mesaje.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

„Ce probe noi s-au adus“

Suntem tristi. NU stim in ce temei s-a luat aceasta hotarare mult prea drastica. O astfel de masura se impune in cazul in care acuzatul reprezinta un pericol social. Ce probe noi s-au adus la dosar astfel incat decizia initiala a judecatorilor s-a schimbat? Daca ne luam dupa stirile de la TV certificatul medico-legal nu a sosit inca.Din cate stim noi singura noutate este un avocat cu notorietate care sustine fata reclamanta. Alaturi de VDO!!!“. Acesta este primul mesaj postat de administratorii paginii de Facebook, creată după izbucnirea scandalului sexual.

Imediat, zeci de elevi au postat alte comentarii în favoarea profesorului.

„Ce nenorociţi!“


„Sunt atatea cazuri de nedreptate in tara asta incat deja nu ma mai suprinde nimic.Totusi am sperat si sper in continuare ca se va face dreptate. Alaturi de VDO!!!“
, scrie Andreea.

„Ce nenorociti!!! din cauza bagaboantei aleia....vai de capul fetelor din ziua de azi!!! dupa ce si-a facut viata cu porfu cum a vrut , s-a gandit ea mai bine s-o dea in viol!!! imi vine s-o fac in toate felurile“, spune şi Cornelia, pe aceeaşi pagină.

image
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )



Fata asta e un pericol social“, mai scrie un alt susţinător al dascălului.

M-am enervat enorm knd am auzit stirea la tv mai devreme. Nu este posibil k in toate cazurile unde la putere sunt banii cei vinovati sa invinga. Oare chiar nu vede nimeni ce se intampla? Cred cu tarie in nevinovatia lui si sunt sigura k se va face dreptate. Cu asemenea oameni pentru care banii sunt pe primul loc in curand tara asta se va duce draq de tot k si asa atarna de un fir de ata.VDO NEVINOVAT. LOGIC“, mai spune şi Georgiana Catalina Martis.

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie


Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite