Şcolile de top din Europa şi S.U.A recrutează studenţi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universităţi cunoscute din întreaga lume recrutează studenţii bucureşteni în cadrul unui târg educaţional care are loc astăzi, la Hotel Intercontinental. Tinerii interesaţi de programe de masterat şi doctorat vor afla cum pot să studieze în străinătate.

Reprezentanţi ai universităţilor de top din întreaga lume au venit astăzi la Bucureşti cu oferte pentru tinerii care sunt în cautarea unor programe de masterat sau doctorat. Studenţii interesaţi să îşi completeze studiile în străinătate o pot face în domenii ca finanţe, management, IT, inginerie dar chiar şi artă şi creaţie sau afaceri internaţionale. « Anul acesta foarte mulţi participanţi s-au înscris pe management, buisiness şi foarte muţi pe tehnologie, IT », a spus Mihaela Drăghici, reprezentant al organizatorilor.

Citeşte şi: Târg de licee şi universităţi,la Hotelul Hilton
Aglomeraţie la târgul de universităţi străine

Universităţile străine caută tineri români

Răspuns la întrebări

La târgul educaţional care are loc astăzi la Hotel Intercontinental, între orele 16.00 şi 20.00, reprezentanţii a 22 de universităţi din ţări ca Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Belgia, Germania, Grecia sau Franţa, dar şi absolvenţi  vor răspunde la toate întrebările curioşilor. « Sunt două workshopuri. La unul dintre ele se va vorbi despre procesul de admitere la programele de masterat şi doctorat, referitor la cum ar trebui să arate un dosar de aplicare, dacă tinerii au nevoie de certificate, de recomandări », explicat Mihaela Drăghici. Ofertele şcolilor participante au atras şi la această ediţie a târgului mulţi curioşi. « Numărul participanţilor este asemănător cu cel de anul trecut, poate puţin mai mare. Va fi un târg aglomerat. Până acum s-au înscris în jur de 900 de oameni », a mai spus Mihaela Drăghici. Participarea este gratuită la târg şi studenţii sunt aşteptaţi cu CV-urile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite