Târg de licee şi universităţi,la Hotelul Hilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a târgului de educaţie European Education Fair are loc în acest weekend, la Hotelul Hilton din Capitală. Peste 20 de instituţii de învăţământ din Europa participă astăzi şi mâine la eveniment, cu oferte atât pentru liceeni, cât şi pentru studenţi.

Printre instituţiile de învăţământ superior prezente se numără Aalborg University, Roskilde Business College din Danemarca, Hanze University şi Tilburg University din Olanda sau Politecnico di Milano din Italia. În ţările nordice, taxele de şcolarizare sunt gratuite pentru studenţii din Europa. În Olanda, taxele de şcolarizare sunt în medie de 1.700 de euro pe lună.

Pentru elevi, taxele de studii sunt mai piperate. Elevii interesaţi să urmeze cursurile liceale în străinătate trebuie să plătească între 7.000 şi 10.000 de euro anual, cea mai scumpă destinaţie fiind Marea Britanie.

Târgul va avea loc şi mâine, în intervalul orar 11.00-17.00.

Înscriere pe loc

European Education Fair va fi încheiat de Danish Day, eveniment aflat la prima ediţie în România. La 28 februarie, la Hotel Hilton, incepand cu ora 12.00, reprezentanţi ai unor universităţi daneze vor vorbi despre sistemul de învăţământ danez şi despre beneficiile unei experienţe educaţionale în Danemarca.

Organizatorii vor oferi posibilitatea studenţilor prezenţi să se înscrie pe loc, urmând ca în aceeaşi zi să susţină testul de limba engleză şi să fie intervievaţi de către reprezentanţii universităţilor.

Universităţile care vor participa la „Danish Day“ (VIA University, Aalborg University, Roskilde Business College si Zealand Institute of Business And Technology) oferă o varietate largă de programe de licenţă şi master atât în domeniile de inginerie, tehnologie şi business cât şi în disciplinele socioumane.

Participarea este gratuită, condiţionată de înscrierea în prelabil pe site-ul evenimentului www.danish-day.com.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite