Criminala de la Medicină, avertizată de doctori: fără sarcină pentru următorii doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină care a ucis şi a tranşat un bărbat, ştia că va naşte un copil cu malformaţii, dar nu a vrut să facă avort pentru că a crezut că o să fie liberă. După ce a pierdut sarcina, medicii au avertizat-o: doi ani nu mai are voie să mai rămână însărcinată.

Carmen Bejan a fost transferată, vineri, la Penitenciarul Rahova, după ce, marţi noaptea a născut, la Spitalul Universitar din Capitală, o fetiţă cu malformaţii care a trăit doar o oră şi 25 de minute.

Potrivit cancan.ro, ea a fost vizitată la Rahova de soţul ei, Claudiu Şatran, care a venit în Bucureşti pentru a-şi vizita nevasta îndurerată şi pentru a angaja un avocat.

"Ceea ce i s-a întâmplat soţiei mele, după ce ea s-a plâns că nu are condiţii în penitenciar, nu va rămâne nepedepsit. Plânge întruna, e cu psihicul la pământ. Nu are voie să mai facă un copil doi ani", a declarat Şatran pentru sursa citată. El a ales-o pe avocata Paula Iacob pentru a o reprezenta pe Carmen în procesele viitoare cu autorităţile.

Medicii care au consultat-o pe Carmen Bejan în timpul sarcinii i-au spus fostei studente că va naşte un copil cu malformaţii. Deţinuta nu a vrut să facă avort, întrucât spera ca cererea de eliberare datorită sarcinii să fie aprobată. Bejan a făcut în timpul sarcinii opt ecografii. 

În prezent, aceasta este consiliată psihologică din cauza şocului pe care l-a suferit. Soţul acesteia, Claudiu Şatran, susţine că dacă fosta studentă era liberă, copilul trăia.

În vara anului 2009, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara la acea vreme, au ucis şi au tranşat un bărbat. Cei doi au fost arestaţi pe 2 august 2009.

Bejan şi Florea au fost blestemaţi atunci de văduva bărbatului tranşat, Lucreţia Schroth, care a spus, în timpul procesului, „nu le doresc să moară. Dar le doresc suferinţă. Să sufere exact cât a suferit soţul meu şi cât suferă familia noastră acum. Sunt nişte criminali şi nu trebuie să mai iasă de după gratii. Acolo trebuie să stea zeci de ani, până mor de bătrâneţe". 

Ce spunea criminala de la Medicină despre viitorul ei copil

Văduva rromului tranşat la Medicină: "I-am cerut lui Dumnezeu încă o pedeapsă pentru criminală"

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite