Scooby, unul dintre proxeneţii din reţeaua lui Doru Iuga a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proxenetul "Scooby", unul dintre cei implicaţi în afacerile lui Doru Iuga, a fost reţinut de poliţişti. Acesta a fost dat în urmărire internaţională. Costel Ţurcan, zis Scooby, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile,în lipsă, în luna iulie. MAndatul i-a fost prelungit.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au decis, la finalul lunii iulie  prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile pentru Doru Iuga şi pentru Klaus Zander, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Romeo Ştefan Haciadurian şi Adrian Dobre, toţi cercetaţi în dosarul de proxenetism şi prostituţie cu minori. Scooby nu era de găsit la vremea respectivă, dar pedeapsa i s-a aplicat şi lui. Scooby a fost prins în Austria. Acesta este acuzat că racola minori care apoi se prostituau.

Mascaţii au împânzit blocul lui Doru Iuga, directorul de la OTV cercetat într-un dosar de prostituţie. Vezi aici galerie foto de la percheziţie!

Recursul declarat de Doru Iuga şi afaceriştii acuzaţi de proxenetism şi acte sexuale cu minori a fost amânat

EXCLUSIV Proxeneţii din „lotul Doru Iuga“, acuzaţi că racolau băieţei de la WC-ul Gării de Nord până la terasele din Centrul Istoric

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite