SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subalternul lui Dan Diaconescu împreună cu alţi trei suspecţi implicaţi în scandal au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

UPDATE Ora 20.25: Alături de Doru Iuga a fost reţinut şi un om de afaceri german. În această noapte toţi cei patru suspecţi vor dormi în arestul Poliţiei Capitalei, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie duşi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă de 29 de zile.

Doru Iuga, directorul OTV, a primit în această seară mandat de reţinere pentru 24 de ore. Procurorii îl acuză de sex cu minori. Alături de Iuga au mai fost reţinuţi pentru 24 de ore încă trei persoane implicate în scandalul izbucnit în această dimineaţă. Unele dintre aceste persoane sunt cercetate şii pentru proxenetism.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic în Timiş

Surse judiciare aproapiate anchetei susţin că ancheta privind reţeaua de prostituţie cu băieţi în care este implicat şi Doru Iuga, directorul OTV, este legată de celebrul caz de crimă din 2004 de la Ciolpani. Atunci, un băieţel în vârstă de 12 ani a fost violat, torturat şi ucis fără ca autorul să fie descoperit până în prezent. Citeşte mai multe aici:

IPOTEZĂ ŞOC Ancheta în cazul reţelei de prostituţie masculină, al cărei client a fost directorul OTV, legată de violarea şi uciderea unui băieţel în 2004!

Doru Iuga, în presa tabloidă: dependent de jocurile de noroc şi homosexual

UPDATE Mascaţii au împânzit blocul lui Doru Iuga, directorul de la OTV cercetat într-un dosar de prostituţie. Vezi aici galerie foto de la percheziţie!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite