UPDATE Mascaţii au împânzit blocul lui Doru Iuga, directorul de la OTV cercetat într-un dosar de prostituţie. Vezi aici galerie foto de la percheziţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii au spus că nu l-au văzut niciodată pe directorul postului de televiziune OTV cu vreo fată şi că glumeau întotdeauna pe această temă, cu Elena Iuga, mama suspectului.

UPDATE Ora 13.20: Doru Iuga a fost ridicat de mascaţi la ora 13.10 şi dus la Poliţia Capitalei pentru audieri. Suspectul era îmbrăcat la costum în momentul reţinerii. „Sunt în calitate de martor în acest dosar", a declarat Iuga înainte de a intra în duba poliţiei.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

UPDATE Ora 11.37: Până acum au fost percheziţionate două camere din apartamentul în care locuieşte mama directorului otevist Doru Iuga. „Am stat cu mama lui Doru în bucătărie, de vorbă, cât au căutat poliţiştii prin camere. Mama lui Doru este foarte îngrijorată. Nu îl crede în stare de aşa ceva", a spus Anica Petre, una dintre vecinele chemate de poliţişti, în calitate de martori.

UPDATE Ora 11.17: În apartamentul de la parterul blocului de pe strada Năsăud din Sectorul 5 au fost chemaţi doi vecini şi administratorul de scară, pentru a asista ca martori la percheziţie.

image
image
image

Click pe poze să vezi cele mai noi imagini cu percheziţia mascaţilor acasă lui Doru Iuga!

image
image
image

Click pe poze să vezi primele imagini cu obiectele care au fost luate de mascaţi!

image
image
image

Click pe poze să vezi prima GALERIE FOTO!

În apartamentul unde a avut loc azi dimineaţă descinderea poliţiştilor locuieşte Elena Iuga, mama directorului OTV Doru Iuga. Femeia locuieşte în imobilul de patru camere împreună cu bunica băiatului. Directorul OTV, în schimb, s-a mutat de mai mulţi ani într-o altă locuinţă din Bucureşti.

image
image
image

Click pe poze să vezi a doua GALERIE FOTO!

„Nici nu mă gândeam că ar fi în stare de asa ceva. El este un baiat foarte respectuos şi timid. În urmă cu vreo doi ani a avut loc şi o mare tragedie în familia lor. I-a murit tatăl. Pe Doru nu l-am văzut niciodată cu vreo fată. De multe ori făceam glume cu mama lui despre când devine şi dânsa soacră şi spunea că mai are de aşteptat" - a spus o vecină din blocul de pe strada Năsăud.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite