Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată din nou. Familia crede în continuare că a fost un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropiaţii cântăreţei Mălina Olinescu speră în continuare că artista va avea parte de o înmormântare creştinească, şi nu de una pentru sinucigaşi, şi au decis să amâne din nou slujba. Iniţial evenimentul era programat azi la ora 13.00, însă familia a întârziat ceremonia până la ora 15.00.

Rudele şi prietenii Mălinei Olinescu, cântăreaţa care, după primele ipoteze, s-a sinucis luni dimineaţă, atunci când s-a aruncat de la etajul şase din blocul în care locuia,  cred în continuare cu tărie că aceasta nu s-a sinucis, ci că a fost un accident.



Iniţial, ceremonia de înmormântare a fost programată pentru joi, 15 decembrie, însă apropiaţii au amânat-o, sperând că Patriarhia va aproba o slujbă creştinească. Cercetările poliţiştilor au arătat, însă, că nu a fost un accident, iar Biserica a aprobat doar rânduielile speciale de înmormântare pentru sinucigaşi.

image



Din această cauză, familia a decis să amâne din nou slujba de la ora 13.00, când a fost anunţată iniţial, până la ora 15.00, cu speranţa că reprezentanţii Bisericii se vor răzgândi.

Însă, dacă acest lucru nu se va întâmpla, Mălina Olinescu va avea parte de o ceremonie scurtă, cu un singură preot şi fără slujbă în biserică, specifică persoanelor care se sinucid.

Citeşte şi:

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite