Şefii Educaţiei, două zile în control la „Jean Monnet“ după aventura sexy dintre o elevă şi un profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Un grup de inspectori de la Ministerul Educaţiei efectuează în prezent un control amănunţit la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Aceştia controlează toate procesele verbale şi întreaga activitate administrativă timp de două zile. Cu toate că în general aceste controale sunt aleatorii şi inopinate, în cazul şcolii bucureştene zdruncinate de scandaluri, motivul pentru care a fost demarat controlul este lesne de înţeles.

Fotografiile provocatoare de la liceul bucureştean, postate pe Facebook, povestirile despre petrecerile de pomină şi scandalul sexual legat de numele profesorului de sport i-a determinat pe mai-marii Ministerului Educaţiei să verifice dacă nu e vorba de o stare de fapt. Aşa că aceştia vor verifica în ce măsură elevii nu o iau razna frecvent.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

image

"În acest moment, o echipă a Corpului de Control a Ministerului Educaţiei se află la Liceul «Jean Monnet» şi va sta acolo timp de două zile. Aceştia vor verifica întreaga activitate şcolară, procese verbale din consiliile de administraţie, convocatoare, achiziţii, vor fi verificate şi normele de igienă şi chiar felul în care conducerea ia măsuri în situaţii de criză. Vrem să vedem exact dacă nu cumva activitatea de conducere nu este vulnerabilă atunci când se confruntă cu probleme ca cele avute", a explicat Tudorel Urian, purtătorul de cuvânt al ministerului.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

image

CITIŢI ŞI: 

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite