Elevii de la „Jean Monnet“ o pun la zid pe eleva care îşi acuză proful de sport de viol: 680 de tineri cer pe Facebook exmatricularea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 90% dintre fanii paginii de Facebook “Alături de Vişan Dan Octavian” consideră că eleva care l-a acuzat pe profesor de viol ar trebui exmatriculată.

Doar 6% dintre cei care au răspund la sondajul realizat de susţinătorii profesorului cred că ar trebui să fie mutată disciplinar la altă şcoală. În acelaşi timp, doar 3% cer ca fetei să i se scadă nota la purtare sub 5.



Click pe imagini pentru fotogalerie

image


La sondajul realizat pe pagina reţelei de socializare au participat aproape 750 de persoane până în acest moment, dintre care marea majoritate, adică 682 cer ca fata să fie exmatriculată. Restul respondenţilor oscilează între mutarea disciplinară şi scăderea notei la purtare sub 5.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

image

Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite