Pagină nerecomandată minorilor, pe Facebook, după scandalul sexual de la «Jean Monnet». Elevii de partea Oanei se întrec în expresii deocheate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca un drept la replică la pagina de pe reţeaua de socializare care îl susţine pe profesorul de la liceul bucureştean, susţinătorii Oanei au acum unde să-şi exprime părerea faţă de presupusul viol. Unii vin cu detalii picante sau folosesc un limbaj total nepotrivit pentru o pagină de Facebook publică. “Afară din învăţământ cu Vişan Dan Octavian”, acesta este titlul noii pagini de pe siteul de socializare.

Cu doar 150 de fani, pagina “Afară din învăţământ cu Vişan Dan Octavian” de pe Facebook îşi propune să combată opiniile celor care cred că doar eleva este vinovată pentru că l-a provocat pe dascăl.

Nicoleta şi Aliss sunt cele care ar fi creat pagina şi care revin şi cu detalii despre felul în care s-a consumat partida de sex dintre profesor şi eleva sa. “Rezistă, iubire, rezistă! Asa-i zicea perversu'!!”, este exclamaţia acesteia pe FB.



Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză)

“Principala idee pentru care militez este aceea că nu este normal ca un cadru didactic să întreţină relaţii intime cu o elevă. Nu ne trimitem copiii la şcoala ca să se distreze profesorii cu ei”, îşi justifică demersul Nicoleta.

Susţinătorii paginii explică şi de ce fata nu a reclamat imediat abuzul, ci la câteva zile: “Imediat după suferirea traumei , victima intră în stare de şoc, chiar catatonie (asta la persoanele foarte sensibile), simte ruşine, se învinovăţeşte pentru tot ceea ce s-a întâmplat (vinovăţie alimentată şi de cei care o înconjoară) - astea sunt sau pot fi motivele întârzierii plângerii la poliţie!”



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie 

image
image

«Toate vă îmbrăcaţi indecent la ore, pe stradă, oriunde vă duceţi, bănuiesc că nu doriţi să fiţi regulate de unul sau altul... degeaba tot căutaţi nod în papură, viol sau ne-viol, tot este vinovat”, mai scriu susţinătorii.

Citeşte şi:

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

Avocatul lui Mutu şi Giovani Becali a pus mâna pe cazurile „Beizadeaua cu BMW“ şi „Sexgate la Jean Monnet“ FOTOGALERIE

Profesoară de la “Jean Monnet”: Oana a intrat în camera profesorului îmbrăcată provocator

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite