DESFRÂU LA JEAN MONNET Elevele care au furat dintr-un club de fiţe din Capitală riscă dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-au făcut de cap într-un club de fiţe din Bucureşti, unde au băut până dimineaţa şi au furat telefoane mobile şi un aparat foto, cele două eleve de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală riscă să fie cercetate penal.

„Dacă se dovedeşte că cele două minore au săvârşit infracţiunea de furt, se vor alege cu dosar penal. Dacă circumsanţele arată că infracţiunea este aceea de furt calificat, va fi mai rău decât atât“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Nicolae.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Tinerele de la „Jean Monnet“ sunt prietene bune cu Oana, eleva care l-a acuzat pe profesorul ei de sport, Dan Octavian Vişan, că ar fi violat-o. În dimineaţa din 1 Decembrie, cele două minore au mers, împreună cu alte două prietene, în clubul de fiţe din Bucureşti, „Bellagio“, unde au petrecut şi au băut până la 3.30.

În jurul acestei ore, una dintre ele a hotărât să părăsească localul, însă a observat că-i lipseşte telefonul mobil, iar prietenei sale, aparatul de fotografiat .



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Tânăra le-a bănuit pe celelalte două fete şi a apelat la bodyguardul localului. Când a observat că angajatul clubului se îndreaptă spre ele, una dintre acuzate şi-a luat jacheta şi a fugit. Cealaltă a fost însă imobilizată, iar în posesia ei s-au găsit obiectele care lipseau.

Cele trei fete împreună cu bodyguardul au fost duse la Secţia 6 Poliţie pentru a da declaraţii.

Marian, fostul iubit al Oanei, spune că eleva „aduce numai nenorociri bărbaţilor“ Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook

Citeşte şi:


DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale fetei violate de profesor s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

DESFRÂU LA JEAN MONNET Două eleve de la Jean Monnet, bine băute, s-au apucate să fure dintr-un club de fiţe din Capitală

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite