Vecinii de la reşedinţa din Cornu a lui Năstase sunt şocaţi de condamnare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii din Cornu, judeţul Prahova, unde Adrian Năstase are o vilă, au fost şocaţi de vestea că fostul premier a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Locuitorii din Cornu mărturisesc că nu se aşteptau la această decizie, având în vedere funcţia pe care a deţinut-o, dar şi faptul că, din experienţa lor, Adrian Năstase este un om foarte cumsecade.

"Pentru ce a fost el, în ce funcţie a avut în statul nostru, cred că nu merita. Nu ştiu ce a făcut, nu ştiu, nu cunosc dosarul. Un om politic de statura lui mai rar", a spus unul dintre vecinii lui Năstase, pentru RTV.

"Nu am avut probleme, nici el cu mine, nici noi cu el", a declarat un vecin despre relaţia cu fostul premier.
"Nu ne aşteptam să ia aşa decizie. E un om foarte cumsecade. Sigur că da. Şi e destul de mare om în stat şi să ia decizia asta, nu cred că e corect (...) E un om de nota 20 şi cumsecade", a declarat un alt sătean din Cornu.

Dacă unii vecini au numai cuvinte de laudă pentru Adrian Năstase şi spun că i se face o nedreptate, alţii spun că nu-i interesează. "Nu mă interesează. Sunt departe şi de politică, nu ma intereseaza", spune o altă vecină.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, aseară, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD. Şi ceilalţi cinci inculpaţi în dosar au fost condamnaţi la închisoare.

Fostul premier se află acum la spital, unde este operat în acest moment, după ce a încercat să se sinucidă, aseară, în locuinţa sa.

Toate informaţiile despre condamnarea şi încercarea de sinucidere a lui Adrian Năstase, aici:

Toate armele lui Adrian Năstase sunt ridicate de poliţişti

Adrian Năstase se pregăteşte pentru operaţie! Intervenţia va avea loc peste două ore

Oamenii legii au finalizat cercetarea din casa lui Adrian Năstase. Vezi ce a declarat procurorul-şef!

Pelerinaj la căpătâiul condamnatului Adrian Năstase: Ponta, Antonescu, Şova și Creţu au fost alături de fostul premier

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite