Oamenii legii au finalizat cercetarea din casa lui Adrian Năstase. Vezi ce a declarat procurorul-şef!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Celaru, procurorul-şef care s-a ocupat de investigaţia în cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase, a oferit detalii cu privire la cercetarea din casa politicianului.

"În cursul serii de ieri am fost anunţaţi de conducerea Poliţiei Române cu privire la faptul că, în acest imobil, domnul Năstase Adrian ar fi încercat să se sinucidă. S-a constituit un dosar penal şi împreună cu ofiţerii de Poliţie Judiciară din Cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi cu colegii de la Serviciul Criminalistică al Poliţiei capitalei, am mers la faţa locului", a spus procurorul-şef.

"Au fost ridicate mai multe obiecte descoperite şi urmează să finalizăm cercetările. A fost ridicată şi arma de foc. Putem afirma în acest moment, la finalizarea cercetării la faţa locului, că este foarte probabil să se fi tras un singur foc de armă. Proiectilul a fost descoperit în imobil. Pistolul cu care s-a tras este un revolver", a completat celaru, imediat după finalizarea investigaţiei din imobil..

Horia Celaru ocupă funcţia de procuror-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite