Adrian Năstase se pregăteşte pentru operaţie! Intervenţia va avea loc peste două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier, Adrian Năstase, s-a împuşcat miercuri noaptea în gât cu pistolul propriu. Acesta a supravieţuit datorită unui poliţist care i-a dat peste mână chiar când vroia să-şi tragă un glonţ în cap. Politicianul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde urmează să fie operat peste aproximativ două ore.

Şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat, miercuri noapte, că Adrian Năstase va fi operat joi dimineaţă, după ce va fi stabilizat. Profesorul este de părere că fostul premier „a fost norocos‟.

Ioan Lascăr a participat la evaluare lui Adrian Năstase, după care a precizat că „pacientul va fi operat în cursul dimineţii de mâine, după ce va fi stabilizat‟.

Întrebat despre ce fel de intervenţie este vorba, Ioan Lascăr a spus că este tipul de intervenţie recomandat în cazul traumatismelor prin împuşcare.

Şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca a declarat că Adrian Năstase este evaluat, monitorizat și este stabil. Profesorul a menționat că familia fostului prim-ministru nu dorește ca jurnalițtilor să le fie furnizate informații despre starea de sănătate a lui Năstase.

„Pacientul este evaluat, este monitorizat, este stabil. Familia nu doreşte să vă furnizăm niciun fel de informaţii. Trebuie să respectăm dorinţa familiei‟, a spus Ioan Lascăr.

Adrian Năstase a fost adus cu o ambulanţă de la locuinţa sa din stada Zambaccian la Spitalul Floreasca, după ce a încercat să se sinucidă.

Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, miercuri noapte, surse medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite