Studenţii de elită ai României, premiaţi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni studenţi şi masteranzi de la facultăţile cu profil economic, de comunicare şi jurnalism, arhitectură, medicină sau IT din ţară, care au avut realizări şi s-au remarcat în mediul academic, vor fi premiaţi în această seară în cadrul Galei "Studentul Anului 2011"

Pentru majoritatea secţiunilor, reprezentanţii juriului au pus un accent deosebit pe felul în care au fost realizate lucrările înscrise în competiţie, cv-ul candidaţilor contând doar pentru un sfert din punctaj. În cazul economiştilor, cv-ul a avut cea mai mare greutate, contând pentru 60 la sută din punctaj. "Concursul <<Studentul Anului>> urmăreşte multiple direcţii de dezvoltare ale studenţilor şi de aceea s-a luat în considerare, pe lângă rezolvarea temelor de concurs, şi activitatea curiculară şi extracuriculară a acestora", a spus Cristina Toma, responsabil de comunicare în cadrul Asociaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, organizator al concursului.

Cei mai buni studenţi ai anului, premiaţi

„Studentul Anului“, recompensat cu 2.000 de euro

Bucureşti: Studenţii români din străinătate, premiaţi

La evenimentul care va avea loc astăzi, de la ora 19.00 la Teatrul Nottara, vor fi prezenţi cei aproape 20 de tineri finalişti ale căror proiecte înscrise în competiţie au impresionat juriul.

Premii de mii de euro

Cei mai buni dintre studenţi vor primi din partea organizatorilor şi a partenerilor evenimentului premii în bani şi posibilitatea startului în carieră în domeniul în care studiază. Primul clasat la categoria Arhitectură va primi 2.000 de euro, şi următorii doi câte 500 de euro. La fel se va întâmpla şi în cazul studenţilor la Economie, în timp ce pasionaţii de IT vor fi răsplătiţi cu 3.000 de euro pentru activitatea lor.  Studentul medicinist câştigător va primi 1.000 de euro şi cel care se va clasa pe locul al doilea se va bucura de un premiu de 400 de euro.  Pentru specialiştii în comunicare şi jurnaliştii în devenire, Adevărul Holding va acorda premii în valoare de 3.000 de euro, cărţi, abonamente dar şi stagii de practică în cadrul companiei. Participanţii la eveniment vor avea parte şi de o surpriză. Trupa Proconsul va susţine un concert pentru a destinde atmosfera.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite