Bucureşti: Studenţii români din străinătate, premiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci studenţi români de la cele mai prestigioase universităţi străine vor fi premiaţi, în această seară, de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), în cadrul unei gale ce va avea loc la Hotelul Marriott.

Secretarul general al LSRS, Costin Elefteriu, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, că în acordarea premiilor au fost luate în considerare rezultatele de excepţie, precum premiile academice de prestigiu, bursele de studii obţinute, dar şi renumele universităţilor.

Câştigătorul marelui premiu- distincţa „Cel mai bun student român din străinătate“, Theodor Braşoveanu, este din Bucureşti şi urmează un doctorat în Fizică Teoretică la Universitatea Princeton. Distincţia „Studentul Anului Europa“ este câştigată de Andrei Ilie din Bucureşti care a terminat un masterat în Neuroştiinţe şi în prezent este doctorand la Universitatea Oxford.

Corina Tarniţă din Craiova, absolventă de facultate, masterat şi doctorat la Universitatea Harvard, va primi distincţia „Studentul Anului America de Nord”. Cele două menţiuni vor fi acordate lui Andrei Anghel, doctorand la Universitatea Harvard şi Roxanei Radu, masterand la Universitatea Central Europeană din Ungaria.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite