Vezi cum arată bărbatul care a luat ostatici cu un topor într-un oficiu poştal din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi oameni au fost ţinuţi ostatici într-un oficiu poştal din sectorul 6. Trupele din cadrul Poliţiei Capitalei au reuşit să intre în oficiul postal şi să-l dezarmeze pe bărbatul care îi ţinea prizionieri.

Incidentul a avut loc în Oficiul Poștal din strada Romancierilor, Bucureşti. Ameninţarea a fost comunicată printr-un apel la serviciul de urgenţă 112. Bărbatul care îi ţinea prizionieri pe bucureştenii din oficiul poştal era înarmat cu un topor.



Poliţiştii au reuşit să intre în oficiul poştal şi să-l dezarmeze. Mai apoi, oamenii legii l-au dus la audieri pe bărbat (foto: captură Digi 24). "Incidentul s-a petrecut într-un oficiu poştal de pe strada Romancierilor, unde bărbatul înarmat cu un topor a început să ameninţe persoanele aflate acolo, nepermiţându-le să iasă" a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

image

O angajată a Poştei a ajuns la spital în stare de şoc

O angajată a oficiului poştal unde un bărbat a intrat înarmat cu un topor şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

"O angajată este în stare de şoc emoţional, fiind dusă la Spitalul Municipal", a spus Dan Dumitrescu. El a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale". Dan Dumitrescu a spus că, în momentul în care care bărbatul a intrat înarmat cu un topor, în oficiul poştal din strada Romancierilor erau patru angajaţi şi clienţi.

ALERTĂ Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un oficiu poştal din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite