ALERTĂ Un bărbat înarmat a luat mai mulţi ostatici într-un oficiu poştal din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi oameni au fost ţinuţi ostatici într-un oficiu poştal din sectorul 6. Trupele din cadrul Poliţiei Capitalei au reuşit să intre în oficiul postal şi să-l dezarmeze pe bărbatul care îi ţinea prizionieri. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. 

UPDATE 11.21: Incidentul a fost comunicat prin serviciul 112 de către paznicii liceului de lângă oficiul poştal

UPDATE 11.16: "În urmă cu aproximativ 15 minute, un bărbat a luat ostatici mai multe persoane în oficiul poştal de pe strada Romancierilor. Incidentul a fost reclamat prin 112. S-a intervenit, iar persoana a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei. Din discuţiile purtate cu colegii mei şi cu persoana în cauză, cred că are probleme medicale. Nu am reuşit să-l identificăm până în acest moment", a declarat Brânduşescu, comisar şef al Secţiei 6 de poliţie.

UPDATE 11.13: O altă femeie a fost luată cu ambulanţa de la oficiul poştal. Cele două femei au făcut atacuri de panică.

UPDATE 11.10: O femeie a fost luată cu ambulanţa de la oficiul poştal din sectorul 6, unde mai mulţi oameni au fost ţinuţi ostatici de un bărbat înarmat cu un topor

Un bărbat înarmat cu un topor a luat ostatici, marţi, mai multe persoane aflate într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei, ameninţându-i pe oameni şi nelăsându-i să părăsească unitatea.

Ameninţarea a fost comunicată printr-un apel la serviciul de urgenţă 112. Bărbatul care îi ţinea prizionieri pe bucureştenii din oficiul poştal era înarmat.

Poliţiştii au reuşit să intre în oficiul poştal şi să-l dezarmeze. În acest moment, oamenii legii îl duc la audieri pe bărbatul care a luat ostatici mai mulţi oameni într-un oficiu poştal din sectorul 6.

"Incidentul s-a petrecut într-un oficiu poştal de pe strada Romancierilor, unde bărbatul înarmat cu un topor a început să ameninţe persoanele aflate acolo, nepermiţându-le să iasă" a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

El a precizat că la faţa locului au fost trimise echipaje SMURD.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite