O angajată a Poştei a ajuns la spital în stare de şoc, după ce un bărbat a luat ostatici cu un topor, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a oficiului poştal unde un bărbat a intrat înarmat cu un topor şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

"O angajată este în stare de şoc emoţional, fiind dusă la Spitalul Municipal", a spus Dan Dumitrescu. El a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale". Dan Dumitrescu a spus că în momentul în care care bărbatul a intrat înarmat cu un topor, în oficiul poştal din strada Romancierilor erau patru angajaţi şi clienţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Leonard Grecescu, a declarat că la unitatea sanitară a fost adusă de un echipaj SMURD o femeie de 53 de ani, în stare de şoc, aceasta fiind victima unei agresiuni. El a precizat că femeia este în investigaţii. Bărbatul care intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost dus la Secţia 25 de Poliţie pentru a fi audiat.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii. Aceştia au anunţat imediat poliţia, iar un echipaj de la ordine publică l-a imobilizat pe agresor.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nicio persoană nu a fost rănită. Sursele citate au precizat că nu a fost vorba de o luare de ostatici. Potrivit primelor informaţii, bărbatul înarmat cu un topor a luat ostatice mai multe persoane aflate în oficiul poştal din cartierul Drumul Taberei, ameninţându-i pe oameni şi nelăsându-i să părăsească unitatea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite