FOTOGALERIE Proful din SEXGATE LA JEAN MONNET a fost arestat pentru 29 de zile! A meritat?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis astăzi să îl ţină după gratii pe profesorul de sport Dan Vişan, acuzat de o elevă că ar fi violat-o. Din sala de judecată, dascălul a fost dus direct în arest.

Decizia magistraţilor vine în urma recursului făcut de procurori, care au solicitat trimiterea după gratii a dascălului acuzat de viol. În urmă cu aproape două săptămâni, profesorul Dan Vişan (26 de ani) a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

UPDATE ORA 13.30

Avocatul Cristian Sîrbu, care o apără în instanţă pe Oana, eleva acuzatoare, a declarat în exclusivitate pentru bucuresti.adevarul.ro că părinţii elevei nu s-au gândit încă să ceară şi daune de la profesorul Dan Vişan. Citeşte AICI toată declaraţia apărătorului, supranumit şi „avocatul invincibil“.

UPDATE ORA 12.44

Profesorul de sport arestat astăzi pentru 29 de zile a refuzat să dea orice fel de declaraţii la ieşirea din sala de judecată. Niciunul dintre cei aproape 4.000 de susţinători ai săi, care i-au făcut pagină specială pe Facebook, mulţi elevi ai Liceului „Jean Monnet“ din Bucureşti, nu a venit astăzi să-l încurajeze la instanţă.

Magistraţii au decis, în urma recursului făcut de procurori, că dascălul Dan Octavian Vişan nu poate fi cercetat în stare de libertate.



Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )

După ce a fost scos din sala de judecată, profesorul care până acum două săptămâni preda la unul dintre cele mai bune licee din Capitală a fost dus direct în arest, la Cercetări Penale.

Cum a izbucnit scandalul de la „Jean Monnet“

În urmă cu aproape două săptămâni a izbucnit unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri sexuale din sefra educaţiei româneşti. Oana (17 ani), elevă a Liceului „Jean Monnet“ din Bucureşti, a făcut plângere penală pe numele profesorului ei de sport, Dan Vişan.

Fata îl acuză pe dascăl că ar fi violat-o în timpul unei excursii şcolare, care a avut loc în luna octombrie, la Sinaia. De partea cealaltă, profesorul a recunoscut că ar fi avut o relaţie sexuală cu minora, însă a susţinut că nu a fost vorba despre un viol.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie


Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit


Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă


Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!


image
image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite