Poliţia îl vrea pe Năstase la Rahova. Fostul premier ar putea fi mutat chiar mâine dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Capitalei le-a trimis o scrisoare medicilor de la Spitalul Floreasca în care se cer detalii despre starea de sănătate a fostului premier, în ideea ca Năstase să fie transferat la Spitalul Penitenciarului Rahova. 

"Mâine dimineaţă, în jurul orei 10, voi solicita comisiei care s-a îngrijit de starea de sănătate a domnului Adrian Năstase să ia o decizie cu privire la un posibil transfer. Cei care vor hotărî acest lucru sunt doctorii Brădişteanu şi Lascăr", a declarat pentru „Adevărul“ directorul Spitalului Floreasca, Radu Macovei.

Avocaţii lui Năstase nu au nicio informaţie cu privire la decizia organelor de executare penală. "Acest transfer ar fi o dramă pentru el", a declarat avocatul Lucian Bolcaş.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”. Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă. Nu i-au fost afectate structuri anatomice vitale, a declarat, după operaţie, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr.

Citiţi şi: Cine sunt judecătoarele care au scris istorie cu dosarul în care Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare

Ministrul de Interne: Bănuiam Năstase vrea să se sinucidă. Am trimis ambulanța în Zambaccian

Pelerinaj la căpătâiul condamnatului Adrian Năstase. Click pe imagini!

image
image
image

Vezi mai multe imagini aici

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite