Vlad Ionescu: „Nu ştiam că Teo candida pentru Parlament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Local TV Network(LTVN), Vlad Ionescu aşteaptă un răspuns oficial de la Consiliul Naţional al Audiovizualului în privinţa emisiunii pe care o realiza Teo Trandafir, aleasă duminica trecută deputat de Berceni.

CITEŞTE ŞI: Teo: „Prioritatea mea nu este acum televiziunea“

                      Deputata Teo, cel mai prost plătit job din carieră

La mai puţin de un an de la lansarea „Teo Show“, soarta emisiunii realizate de Teo Trandafir şi care era produsă de Local TV Network pentru posturile locale de televiziune din ţară este incertă, cel puţin aşa spune fostul prezentator de televiziune Vlad Ionescu şi actualul manager al LTVN.

„Nu ştim dacă legea îi mai permite acest lucru. Aşteptăm un răspuns oficial de la Consiliul Naţional al Audiovizualului“, a declarat Vlad Ionescu pentru „Adevărul de Seară“.

El a adăugat că proiectul rămâne valabil, dar trebuie să se intereseze dacă Teo va mai putea continua să-şi facă emisiunea sau dacă legea o obligă să aibă doar calitatea de invitat. „Dacă nu, ne reorietăm. Sunt şi alte soluţii. Mai sunt şi alţi oameni de televiziune care pot fi implicaţi în proiectele noastre“, a mai afirmat Vlad Ionescu.
 
 Acesta crede că noua postură de politician i se potriveşte fostei vedete de televiziune, deşi pentru el a fost o surpriză intenţia actualului deputat de a candida.

„Cu trei săptămâni înainte de a candida am avut o discuţie cu Teo şi mi-a spus doar că vrea să se implice într-un proiect destinat copiilor. M-a luat prin surprindere când am aflat de candidatura pentru Parlament. Probabil a primit o ofertă foarte bună pentru ea“, a mai spus Vlad Ionescu.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite