Bucureşti:Deputata Teo, cel mai prost plătit job din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta vedetă TV a câştigat alegerile pentru un post de parlamentar în Colegiu 19 din Bucureşti.Salariul de deputat pe care îl va primi, de circa 5.000 de lei, este de câteva zeci de ori mai mic decât veniturile cu care o obişnuiseră patronii televiziunilor unde a lucrat.

Teo Trandafir, candidata PDL, a câştigat alegerile în colegiul 19 din Bucureşti, învingând-o pe reprezentanta PSD-PC, Liliana Mincă după scrutinul de ieri pentru fotoliul de deputat.

„O să încercăm să facem o altfel de politică. Nu voi fi om politic ca oricare altul ci, aşa cum spunea Cristi Preda, unul atipic“, a declarat vedeta de televiziune după numărătoarea paralelă a voturilor de aseară, care o dădea câştigătoare. „Voi încerca să rămân alături de dumeavoastră cât de mult se poate!“, a ţinut ea să completeze.

Potrivit preşedintelui PDL Sector 4, Romeo Raicu, proaspătul noul deputat Teo Trandafir va activa în Comisia de muncă şi protecţie socială, ţinând cont de proiectele pe care aceasta le-a anunţat privind drepturile copiilor.

Salariu de bugetar

Teo Trandafir va afla imediat ce îşi va începe mandatul ce înseamnă să fii bugetar. Ea va câştiga, lunar, 5.000 de lei de la stat.

De-a lungul carierei sale, faima i-a adus vedetei de televiziune câştiguri în euro cu cinci-şase zerouri. Salariul fix pe care îl câştiga pentru emisiunile sale nu s-a ştiut niciodată cu exactitate, însă la bursa zvonurilor s-a spus că a câştigat chiar şi 20.000 de euro pe emisiune.

Unul dintre cei care a vorbit public despre banii vedetei a fost Şerban Huidu, care susţinea că Teo era răsplătită, de patronii Prima TV, cu 20.000 de euro pentru fiecare ediţie a emisiunii sale zilnice.

La acea vreme, Teo a reacţionat pe blogul său: „Huidu zice ca eu am câştigat patru milioane de euro de la Prima TV. Să mor! Nu că nu mi-ar fi făcut o reală plăcere! Dar socoteala colegului de breaslă e subţire. 20.000 de euro de ediţie nu-ţi dă nici Sfântul Duh!”. 

Acum, după ce Teo Trandafir a câştigat alegerile de deputat, Şerban Huidu s-a limitat doar la a spune că este bine că Teo a realizat ce şi-a propus. „Dar acum nu o să-şi mai poată face meseria. Cred că era mai bine în media decât în Parlament“, a completat Huidu.

Case şi terenuri

Din declaraţia sa de avere reiese că Teo Trandafir are un teren intravilan în comuna Drăgăneşti, judeţul Teleorman, de 1.800 mp, achiziţionat în anul 2009, a cărui valoare de impozitare este de 78 lei.

La capitolul imobile, Trandafir a trecut apartament în Bucureşti, de 46,83 metri pătraţi şi o casă. În ultimul an fiscal a câştigat aproape 18.000 de euro. Teo Trandafir mai are câteva conturi bancare şi deţine acţiuni la patru firme.

Evoluţia salariilor lui Teo, la bursa zvonurilor:

2001-2007, PRO TV  - 25.000 de euro
2007 – 2008, Romantica - 50.000 de euro, plus o primă de instalare de 400.000 de euro
2008, Prima TV – 400.000 de euro lunar, din dezvăluirile lui Şerban Huidu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite