Teo:„Prioritatea mea nu este acum televiziunea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat fotoliul de deputat, fosta vedetă de televiziune, Teo Trandafir a răspuns în exclusivitate întrebărilor adresate de „Adevărul de Seară“. Teo vorbeşte printre altele şi despre cum îşi va împărţi timpul între Parlament şi fiica sa, Maia:

CITEŞTE ŞI:  Vlad Ionescu: „Nu ştiam că Teo candida pentru Parlament“

 Deputata Teo, cel mai prost plătit job din carieră

-Dacă o să primeşti o ofertă de la vreo televiziune, renunţi la politică?
Teo Trandafir: - Eu am nişte proiecte foarte clare care se adresează copiilor. Aceasta este prioritatea mea acum: de a pune în practică proiectele pe care le-am propus cetăţenilor în timpul campaniei. Nu o să-i înşel pe cetăţeni şi nu voi trăda voturile primite, aşa cum a făcut predecesoarea mea.

-Pentru că timpul unui politician este preţios, la ce vei fi nevoită să renunţi?
Teo Trandafir: - Nu mă voi schimba şi nu-mi voi schimba viaţa acum. Nu cred că trebuie să renunţ la ceva. Eu toată viaţa am avut un program încărcat, în care timpul este foarte preţios. Vă daţi seama cât timp aveam când realizam emisiuni zilnic? Foarte puţin. Însă pentru Maia am avut timp mereu şi voi avea în continuare.

-Îţi vei pune numărul de telefon la dispoziţia alegătorilor din Colegiul 19 unde ai fost aleasă ca deputat?

Teo Trandafir: - Am avut un astfel de număr de telefon, pus la dispoziţia cetăţenilor, în campania electorală. Cel mai probabil voi păstra acest număr, pentru că deja oamenii îl cunosc. Cineva va răspunde în permanenţă la acest număr, va prelua problemele şi mi le va transmite. Voi răspunde şi eu la el, dar nu cred că programul îmi va permite să răspund în permanenţă la el. În plus, îmi voi organiza foarte rapid un birou parlamentar, cel mai probabil în locul unde am avut sediul de campanie electorală. Eu vreau să mă întâlnesc direct cu oamenii, nu să vorbesc cu ei la telefon.

-Ştii ce salariu vei avea ca parlamentar şi dacă este cel mai mic pe care l-ai avut vreodată în cariera ta?
Teo Trandafir: - Nu m-a interesat acest aspect. Nu pentru salariu am candidat ci pentru a reuşi să-mi pun proiectele în practică. Iată că deja am un amendament la Legea Educaţiei, depus de colegul meu Cătălin Croitoru. La votarea sa voi participa şi eu. Acestea sunt lucrurile care mă interesează.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite