VIDEO Bucureşti: Dezastru pe străzile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din Capitală sunt, în continuare, aproape impracticabile, cu toate că utilajele de deszăpezire au reuşit să dea, într-o oarecare măsură nămeţii de pe arterele principale, conform datelor primite de la Primăria Bucureşti.

Probleme mari sunt pe străduţele adiacente, acolo unde plugurile nu au putut pătrunde, iar autovehiculele sunt blocate de nămeţi. După anunţul primarului Sorin Oprescu, oamenii au ieşit la deszăpezire, însă viscolul şi căderile de zăpadă fac, în continuare, aproape nulă intervenţia locuitorilor.

Mai citiţi şi:

Prefectul de Vrancea susține că drumurile nu sunt blocate, mii de oameni au rămas izolați

Bucureşti: Capitala, un coşmar alb

VIDEO FOTO Codul portocaliu de ninsoare, prelungit până luni la ora 20.00 / Află cum se circulă pe drumurile din ţară

Cum parcările sunt aproape pline, pe şosele principale deszăpezirea se face anevoios, iar zăpada de pe carosabil este aruncată spre trotuare, blocând, în acest fel, restul vehiculelor din zonele respective. La această oră nu s-a putut interveni pe multe străzi din Capitală, iar situaţia riscă să se înrăutăţească, odată cu venirea serii.

Primarul Căpitalei, Sorin Oprescu, a atenţionat posesorii de autovehicule că principalele străzi vor fi închise luni-noapte. "În cursul nopţii, traficul va fi extrem de redus, aşa că nu deranjăm pe nimeni şi putem pregăti liniştiţi arterele importante ale Bucureştiului pentru traficul de luni dimineaţă", a spus Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat că măsura va intra în vigoare începând cu ora 0.00. Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol până luni seară, la ora 20.00, pentru Bucureşti şi nouă judeţe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite