Un poliţist din Capitală şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist în vârstă de 32 de ani din Capitală s-a sinucis, în această dimineaţă, în jurul orei 4.00, după ce şi-a împuşcat iubita. Femeia a fost internată la Spitalul Universitar.

UPDATE ora 18.30: Una dintre ipotezele anchetatorilor indică faptul că Gabriel Neluţu Buicu s-ar fi împuşcat dintr-o eroare.

Se pare că poliţistul şi prietena lui s-au întors aseară târziu în apartamentul din sectorul 6. Buicu s-a jucat cu arma personală şi a împuşcat-o din greşeală pe prietena lui, care a leşinat din cauza şocului. Speriat, Buicu nu a mai verificat dacă prietena lui trăieşte, ci a decis să-şi ia zilele trăgându-şi un glonţ în gură.

EXCLUSIV Soţia poliţistului care s-a spânzurat din cauza ratelor: "Şi-a pus ştreangul la gât pentru că îi era teamă că va fi concediat"

Poliţistul de frontieră care s-a spânzurat din cauza ratelor la bancă avea salariu de 1700 de lei şi rate de 2100

Săptămână neagră pentru jandarmi - „Mă întreb dacă nu ar fi mai bine să-mi trag un glonţ în cap"

Oamenii legii vor stabili exact ce s-a întâmplat după ce se va efectua autopsia cadavrului, cel mai probabil luni, şi după ce prietena poliţistului îşi va reveni din şoc.

Colegul de apartament al poliţistului, care se afla în casă în momentul producerii accidentului, le-a declarat anchetatorilor că nu auzit nicio ceartă înainte de împuşcături.

Vecinii de pe scară au declarat, pentru Adevărul, că nu au auzit focuri de armă, ci multe persoane alergând pe scară.

"De dimineaţă se auzeau mulţi paşi în sus şi în jos pe scară. Pe la ora 5 dimineaţa a bătut cineva tare la uşă, dar mi-a fost frică să deschid", a declarat doamna Costea, care stă la etajul 1 al blocului.

UPDATE  FOTO Ce spun colegii despre poliţistul de la secţia 25, care s-a sinucis în această dimineaţă

Gabriel şi iubita sa. Foto: Facebook

Gabriel Neluţu Buicu, poliţistul de la secţia 25 care s-a sinucis în această dimineaţă după ce şi-a rănit iubita cu un pistol, nu dădea semne că ar avea probleme. Surse din rândul poliţiştilor de la secţia 25 din Capitală au declarat pentru "Adevărul" că Gabriel nu s-a plâns vreodată de probleme financiare sau emoţionale.
CITEȘTE AICI DETALII!

Tânărul era din Argeş şi locuia cu chirie într-un apartament din Drumul Taberei.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, tânărul locuia cu chirie cu alți doi colegi într-un apartament de două camere și lucra la Ordine Publică, la Secția 25, din 2006.

Azi-dimineață, în jurul orei 4, înainte de producerea incidentului, el era acasă cu unul dintre colegi şi se pare că s-a certat cu iubita sa. Fata a fost împușcată în gât şi acum este internată la Universitar. El a murit pe loc.

Georgian Ilie împreună cu fosta iubită

Poliţişti, jandarmi sau militari şi-au folosit arma din dotare pentru a se răzbuna pe foste iubite sau şi-au făcut lor rău. Unii s-au împuşcat din greşeală şi tot din eroare, alţii şi-au împuşcat camarazii. vedeţi aici poveştile lor: Cazul poliţistului care şi-a ucis iubita şi apoi s-a sinucis nu este singular printre purtătorii de uniformă din Bucureşti.

POLIŢIŞTI CRIMINALI Labili psihic, cu glonţ pe ţeavă

Poliţistul de frontieră care s-a spânzurat din cauza ratelor la bancă avea salariu de 1700 de lei şi rate de 2100

EXCLUSIV Soţia poliţistului care s-a spânzurat din cauza ratelor: "Şi-a pus ştreangul la gât pentru că îi era teamă că va fi concediat"

Craiova: Poliţistul asasin şi-a ucis familia din cauza banilor

Poliţistul a folosit un pistol personal, nu pe cel din dotare, când şi-a împuşcat iubita, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Reprezentanții poliției mai spun că sinugașul era deționător legal de armă în urmă cu câteva luni, după ce a fost testat psihologic și declarat apt.


Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru detalii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite