EXCLUSIV Soţia poliţistului care s-a spânzurat din cauza ratelor: "Şi-a pus ştreangul la gât pentru că îi era teamă că va fi concediat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia poliţistului de frontieră care s-a spânzurat azi-noapte a povestit în exclusivitate pentru ADS Timişoara drama prin care trecea familia. Femeia spune că rata de 500 de euro pe care cu greu o mai plăteau a fost motivul sinuciderii. "Fiecare familie de poliţist trece acum printr-o dramă. Nimeni dintre guvernanţi nu e interesat dacă mâine murim cu toţii", spune văduva.

Soţia lui Ionel Sorin Ştefi, bărbatul de 31 de ani - angajat al Poliţiei de Frontieră Timiş - care s-a spânzurat azi-noapte din cauza ratelor, a povestit în exclusivitate pentru Adevărul de seară Timişoara drama prin care a trecut familia. Femeia spune că soţul a apelat la împrumut pentru renovarea locuinţei. Cei doi au împrumutat echivalentul în franci elveţieni a 40.000 de euro.

Poliţistul de frontieră care s-a spânzurat din cauza ratelor la bancă avea salariu de 1700 de lei şi rate de 2100

"Întreaga dramă a pornit de la bani. Toată lumea ne-a sfătuit să alegem francii elveţieni. Ca orice altă familie din ţara asta am făcut împrumutul pentru că ne doream o viaţă mai bună. Nimeni nu ne-a spus că o să ajungem să trăim de pe o zi pe alta. Dacă ştiam că o să ne fie tăiate salariile nu ne-am fi expus în halul acesta. Soţul meu a cedat psihic în momentul în care a aflat de disponibilizările ce urmau să fie făcute. Disponibilizările şi tăierile de salariu mi-au ucis soţul. România e ţara nimănui", a spus văduva pentru timisoara.adevarul.ro.

Femeia spune că soţul ei avea un viitor strălucit în faţă, iar familia a fost tot timpul alături de el. În toamnă, fiica lor urma să meargă la şcoală, iar
Ionel Sorin Ştefi aştepta cu nerăbdare să îşi vadă fiica elevă. "În ciuda durerii, nu pot decât să sper că moartea soţului meu nu a fost în zadar. Sper să vadă cineva prin ce traume trece un angajat al statului care nu îşi mai poate plăti ratele, care nu poate să fie alături de familia lui. Acum am rămas singură ca să duc tot greul", a mai spus văduva.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite