Un nou accident de tramvai în Capitală: un copil a fost rănit pe linia 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil a fost lovit de către un tramvai pe linia 1, din Capitală, la numai 12 ore de când zeci de pesoane au fost rănite în urma coliziunii a patru tramvaie în Pasajul Lujerului.

UPDATE 20.30 Copilul, în vârstă de 13 ani, a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a fost accidentat, joi seară, de un tramvai al liniei 1. În prezent el este conştient şi în stare stabilă, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare, citaţi de Mediafax.

Potrivit RATB, accidentul s-a produs pe Şoseaua Progresului, în jurul orei 19.10, când copilul a traversat strada printr-un loc nepermis. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere spun că victima traversa cu căştile la urechi şi nu a auzit tramvaiul.

El a fost accidentat de partea din faţă dreapta a tramvaiului şi a fost dus la spital de echipajul SMURD sosit la faţa locului, au mai spus cei de la RATB. În urma accidentului, copilul are o fractură la mână şi un hematom la cap, potrivit Poliţiei Rutiere.

Circulaţia în zona accidentului a fost întreruptă până la ora 19.56, potrivit RATB.
.......................

Copilul a fost lovit de tramvaiul 1, pe Şoseaua Progresului. În timp ce copilul a vrut să traverseze strada, tramvaiul a plecat din staţie. Tramvaiul a frânat brusc, dar din păcate l-a lovit, informează România TV.

Un echipaj a ajuns la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale.

Incidentul vine la numai 12 ore după ce patru tramvaie s-au tamponat în sectorul 6 din Bucureşti, în Pasajul Lujerului.

Potrivit procurorilor, 79 de persoane au fost rănite în urma accidentului de azi dimineaţă. Niciunul dintre răniţi nu este în stare foarte gravă şi viaţa nu le este în pericol, relevă primele date ale anchetei desfăşurate de procurori. Vezi aici detalii!

IPOTEZĂ RATB: Primul tramvai 41 implicat în accident s-a blocat şi a rămas pe şine

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite