The Scorpions, concert de adio la București: „Rămânem rockeri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru din cei cinci membri ai trupei The Scorpions au avut astăzi o întâlnire cu presa la hotelul Hilton din București.

A mai rămas o zi până la concertul de adio The Scorpions. Află în ce zonă se mai găsesc bilete

FOTOGALERIE Conferinţa de presă Scorpions înaintea concertului de la Zone Arena

Ne bucurăm că suntem din nou în România și suntem încântați de primirea pe care ne-o faceți“, au fost primele cuvinte spuse de Klaus Meine, solistul trupei germane.

Întrebați despre cum a decurs turnelul de adio în care se află, muzicienii au răspuns că se bucură de foarte mult succes și că au parte de foarte multă distracţie.

„Cu acest ultim turneu, cariera noastră de 40 de ani se încheie cu o celebrare“, au spus cei de la The Scorpions. Ei au adăugat că cea mai plăcută amintire a trupei a fost invitația președintelui Gorbaciov la Kremlin. „Am avut posibilitatea să spunem ce înseamnă Scorpions, mai ales că am cântat piesa Wind of Change“, au mai spus ei.

Una dintre întrebări a fost referitoare și sacrificiile făcute timp de patru decenii prin turnee, departe de familii. „Nu e niciun sacrificiu când faci ce îți este menit. Am crescut alături de fani. Este uluitor ce ni s-a întâmplat. Cum să fie asta un sacrificu? Ne-am urmat inima“, a mai spus Klaus.

GALERIE FOTO Shakira a făcut senzaţie în Piaţa Constituţiei: diva a dansat în ploaie, în aplauzele a 20.000 de oameni   

„Suntem muzicieni, compozitori, artiști, sigur vor fi și alte proiecte pentru noi. Nu am făcut niciun album solo, poate că asta voi face. Știam sigur că va fi emoționant când vom trage cortina“, a mai spus el.

Legat de concertul de mâine de la Zone Arena, singurul lucru de care se tem muzicienii este vremea, dar speră ca ploile să nu le afecteze în vreun fel concertul. „Dacă vremea va fi bună, vom cânta ca un uragan, iar dacă va fi rea vom fi o tornadă“, a spus chitaristul Rudolf Schenker.

FOTOGALERIE 10 ipostaze ale lui Sting la Bucureşti

FOTOGALERIE Sting, aplaudat de 20.000 de fani la Bucureşti. Un concert fabulos cu muzicieni de excepţie

„Ce vă place în România?“, au mai fost întrebați cei de la The Scorpions, iar răspunsul a fost unul simplu. „Prima dată când am venit în România, în 1993, la conferința de presă susţinută atunci ne-am simțit ca într-o cameră uriașă unde era liniște, atmosfera era diferită, ziariștii erau tăcuți, iar întrebările au fost puse în șoaptă. Acum când ne-am întors e o altă lume, o altă generație. Acum pot vorbi deschis orice“, a mai spus solistul The Scorpions.

Chitaristul trupei a promis că mâine, la concert, spectatorii vor avea parte de multe lumini, efecte, sunet, putere și va fi plăcut pentru toți.

VIDEO SHOW Sting va cânta la Bucureşti pe o scenă imensă adusă din Olanda, care susţine 14 tone

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

VIDEO „Cei frumoşi” de la Suede au făcut un concert 100% british. Final torenţial la Arenele Romane

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite