VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Îi aştept de peste 10 ani", "La mulţi ani, Marie!", "Au cântat toate hit-urile lor", "Ce bine că am venit!", "Mă bucur că ploaia s-a oprit la timp!", "A fost o bucurie!" - sunt câteva dintre reacţiile spectatorilor prezenţi aseară la concertul trupei Roxette de la Zone Arena.

FOTOGALERIE Concertul Roxette în imagini

Britanicii de la Suede cântă pentru prima dată la Bucureşti

Marie Fredriksson, blonda tunsă garcon de la Roxette, a împlinit ieri 53 de ani şi a fost sărbătorită de peste 20.000 de fani, cât au încăput în spaţiul de la Zone Arena.

Porţile pentru public s-au deschis la ora 17.00. Băieţii de la VH2 au cântat de la ora 19.00, iar la 20.10, invitaţii Emagic, Roxette, au deschis show-ul cu piesa "Dressed For Success" ("Îmbrăcaţi pentru succes"). Marie a intrat pe scenă îmbrăcată cu pantaloni şi geacă de piele negre, la fel şi Per.

„Bună seara tuturor! Azi e o zi specială şi eu ştiu că voi ştiţi. Vă mulţumim că ne-aţi aşteptat în toţi aceşti ani", au fost primele cuvinte ale solistei care a împlinit ieri 53 de ani.

Setlist-ul suedezilor a cuprins "Sleeping In My Car", "Wish I Could Fly", "It Must Have Been Love", piese pe care publicul le-a învăţat încă din anii '90. Fanii s-au pozat, s-au filmat şi au strigat cât mai tare versurile de la "Dangerous" şi "Joyride".

Spectatorii s-au declarat mulţumiţi şi de sound. "De unde am stat noi s-a auzit foarte bine. Marie are o voce superbă. A fost un concert reuşit", ne-a spus Adina, în vârstă de 30 de ani.

Trupa Roxette s-a reunit după câţiva ani de pauză, timp în care cei doi membri s-au dedicat unor proiecte separate, cu acelaşi sound pop curat, cu piese noi, alături de instrumentişti desăvârşiţi.

"Sunt foarte tari. Mă bucur că au revenit în circuitul concertistic", ne-a spus MC Adrian, care este obişnuit cu hit-urile Roxette. "Mă gândesc ca la evenimentele muzicale pe care le voi organiza să folosesc şi melodiile lui Marie şi Per. Sunt fără vârstă şi vor face senzaţie", mai spune maestrul de ceremonii.

Primul bis al trupei (21.25) a adus evergeen-urile "Spending My Time" şi piesa "The Look", cu final din "Hey Jude" (melodie a celor de la Beatles).

După o scurtă pauză, în care publicul a "cerşit" alte piese, Marie şi Per au revenit cu "Listen To Your Heart" şi Church of your heart", cântate pe nerăsuflate de cei prezenţi în arenă.

"Vă mulţumim şi sperăm să ne revedem cât de curând", a spus chitaristul Per Gessle, la final de spectacol. Marie a cules de pe scenă buchetele de flori primite de la fani şi le-a mulţumit arâtând cunoscutul semn "Like".

Roxette a sosit la Bucureşti ieri, în jurul orei 11.40, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă".

În cadrul turneului Charm School The World Tour trupa a concertat ieri la Sofia şi va susţine un spectacol şi la Budapesta, miercuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite