A mai rămas o zi până la concertul de adio The Scorpions. Află în ce zonă se mai găsesc bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul nemţilor este programat joi, la Zone Arena din Bucureşti. În deschidere vor cânta Trooper şi Christian Becker & Avenue.

ATENŢIE! Au apărut bilete false la Scorpions. Concertul din 9 iunie începe la ora 20.00

Dacă e iunie, sunt show-uri incendiare

1.000 de lei ca să-i întâlneşti pe cei de la Scorpions

La Zone Arena, situată pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164, se poate ajunge cu metroul până la staţia Aurel Vlaicu sau Ştefan Cel Mare sau cu RATB - tramvaiul 5 sau linia 110.

În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt sfătuiţi să parcheze în zone mai îndepărtate.

Accesul în spaţiul de concert se va face prin două intrări, ambele din Barbu Văcărescu: Intrarea 1: Golden Ring, Tribunele A, B, C, D şi E, Tribuna VIP (Meet & Greet), Zona Specială – Persoane cu dizabilităţi şi Intrarea 2: Gazon A şi Gazon B  

Accesul se va face începând cu ora 16.00.



Trupa ce va deschide show-ul, Trooper, îşi va face apariţia pe scenă în jurul orei 18.00, fiind urmată apoi de Christian Becker & Avenue, în jurul orei 19.00. Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00.

Accesul copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, în încinta Zone Arena se va face numai pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

Nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mâncare, băutură, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Biletele pentru categoriile Gazon B şi Tribuna A sunt epuizate. Se mai gasesc bilete la Gazon A, Golden Circle şi Tribună.

Biletele rămase pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile şi chioscurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1.

Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro. Se vor găsi bilete şi în ziua evenimentului, exclusiv la casa de bilete Zone Arena.

schema acces

FOTOGALERIE Sting, aplaudat de 20.000 de fani la Bucureşti. Un concert fabulos cu muzicieni de excepţie

VIDEO „Cei frumoşi” de la Suede au făcut un concert 100% british. Final torenţial la Arenele Romane

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite