TUPEU Soţul sopranei sinucigaşe caută femei pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva ore după ce şi-a condus soţia pe ultimul drum, Alexandru Briban s-a grăbit să-şi modifice statutul pe contul de socializare Facebook, înlocuind „căsătorit” cu „singur” şi declarând că e interesat să cunoască femei.

Averea Roxanei Briban: O trusă de machiaj şi multe haine

Durerea pierderii sufletului-pereche se poate manifesta în felurite moduri, de multe ori de neînţeles pentru cei din jur. Printr-un astfel de moment pare să treacă şi soţul Roxanei Briban, soprana care s-a sinucis sâmbătă într-un mod extrem de brutal.

Ieri, după înmormântarea celei care i-a fost alături în ultimii 15 ani, bărbatul a fost prezent la o emisiune televizată, recunoscând chiar că a semnat un contract de exclusivitate cu un post TV pentru declaraţii.

Captură Facebook

Mai mult, azi noapte şi-a făcut timp să intre şi pe contul său de Facebook, unde şi-a modificat starea civilă din „married (căsătorit)” în „single (singur)” şi adăugând faptul că e interesat să cunoască femei.

„Certat” de prieteni

Gestul său nu a rămas fără urmări, una dintre prietenele sale de pe Facebook comentând, uimită probabil, „Trebuia să scrii la starea civilă că eşti văduv, nu «sunt singur», domnule Briban”.

De Facebook este legată, într-un fel, şi moartea soţiei sale care, cu câteva ore înainte de gestul fatal, a postat pe contul său o poză de-a sa din „Madama Butterfly”, înfăţişând o mână însângerată.

Vezi AICI mai multe despre mesajul macabru postat de soprană înainte să se sinucidă.

Astăzi, văzând comentariile legate de informaţiile postate pe Facebook, Alexandru Briban şi-a schimbat statusul din „singur” în „văduv”, şi a şters cuvântul „femei” din dreptul rubricii „Interesat de”.

„Îmi cer scuze, nu ştiu foarte bine să butonez în Facebook. Am făcut modificarea”, a scris soţul sopranei pe contul său, la ora 12.15.

Cronici străine despre interpretările Roxanei Briban: "Frumoasa soprană are un viitor strălucit!"

Alexandru Briban: "Acum trei săptămâni mi-a spus că vrea să moară în glorie!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite