Alexandru Briban: "Acum trei săptămâni mi-a spus că vrea să moară în glorie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresia ar fi putut să o împingă pe Roxana Briban la gestul extrem. Singură şi-ar fi amplificat problemele. Psihicul artiştilor cedează mult mai uşor, spune psihologul Dan Antonescu. 

FOTO EXCLUSIV Rochia pentru înmormântarea sopranei, dusă la morgă/ Funeraliile au loc mâine, la cimitirul Herăstrău

Cronici străine despre interpretările Roxanei Briban: "Frumoasa soprană are un viitor strălucit!"

Cătălin Arbore, directorul Operei Române: "Ea dorea atunci, în noiembrie 2007, să întrerupă contractul. Am convins-o să rămână la noi, dar în 2009 nu am mai avut succes!".

"Am primit doar o hârtie că nu i se va prelungi contractul", a spus Alexandru Briban, soţul sopranei. Soţia mea nu era obosită, aşa cum spune domnul Arbore, dar credeam că-şi va reveni", mărturiseşte Alexandru Briban la Realitatea TV.

"Într-adevăr, soţia mea a vrut să-şi dea demisia, dar la insistenţele dlui. Arbore, pentru că avea multe contracte în străinătate", a mai spus acesta. În 2009, a luat mai multe somnifere ca să doarmă, să se odihnească puţin. Au fost mereu presiuni, care s-au acumulat!", a povestit soţul artistei.

Colpoş: "Ştim că un artist are pase proaste, dar revine. Directorul a vrut să prelungească contractul. Sigur că nu e uşor când ţi se anulează concerte".

"Sub nicio formă nu vreau să aud că spune cineva că Roxana avea probleme cu vocea. Avea vocea cristal", a mai spus categoric Alexandru Briban.

Directorul Operei Române, Cătălin Arbore, afirmă că ştia de proiectele pe care Roxana Briban le avea, discutaseră despre acestea.

Soţul cântăreţei nu şi-a mai putut opri lacrimile în intervenţia televizată de la Realitatea TV.

"Afirm cu tărie, nu vreau să acuz pe nimeni, dar dacă ea revenea pe scenă poate nu se întâmpla asta. N-a deranjat pe nimeni niciodată, era un om de o modestie rară", a spus Alexandru Briban, izbucnind în lacrimi.

Soprana Roxana Briban, în vârstă de 39 de ani, fostă angajată a Operei Naţionale din Bucureşti s-a sinucis, sâmbătă după-amiază, în locuinţa ei din Bucureşti. Motivul sinuciderii ar putea fi faptul că după ce a fost dată afară de la operă nu şi-a mai putut găsi de muncă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite