Soprana a postat pe Facebook un avertisment macabru, înainte de a se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana Roxana Briban, în vârstă de 39 de ani, fostă angajată a Operei Naţionale din Bucureşti s-a sinucis, sâmbătă după-amiază, în locuinţa ei din Bucureşti. Motivul sinuciderii ar putea fi faptul că după ce a fost dată afară de la operă nu şi-a mai putut găsi de muncă.

Mai citeşte: Soprana Roxana Briban s-a sinucis

Cronici străine despre interpretările Roxanei Briban: "Frumoasa soprană are un viitor strălucit!"

Pe contul ei de pe site-ul de socializare www.facebook.com, soprana Roxana Briban avea postată o fotografie de profil care reprezintă o mână plină de sânge. Coincidenţa este cu atât mai macabră cu cât artista s-ar fi sinucis, potrivit soţului ei, luând medicamente, tăindu-şi venele şi punându-şi mai multe pungi pe cap pe care le-a înfăşurat cu scoci.
Soţul susţine că artista nu era la prima tentativă dar că până acum a reuşit să o salveze.




“Soprana a vrut să fie sigură că va muri”

Specialiştii spun că gestul ei este extrem şi detaliile macabre ale sinuciderii, respectiv faptul că a folosit metode multiple, şi-a tăiat venele, şi-a pus pe cap mai multe pungi pentru a se sufoca şi a înghiţit medicamnte, conduc la concluzia că soprana vroia să fie sigură de această dată că va muri.

Pagina Roxanei Briban pe Facebook

“Nu ştiu să fi fost pacienta noastră şi nu ştiu unde a dus-o familia la tentativele anterioare de suicid. În astfel de cazuri, persoana trebuie să fie evaluată de un specialist. O tentativă de sinucidere este urgenţă şi doar un specialist poată să spună dacă pacientul are nevoie de tratament medicamentos, de pshihoterapie sau de ambele”, ne-a spus Dr. Rodica Năstase, medic şef la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia“ şi doctor în ştiinţe medicale.

Psihiatrul a adăugat faptul că “cea mai mare greşeală pe care o poate face familia este trateze o tentativă de suicid acasă fără a apela la specialişti”.

Citiţi şi:

Soţul sopranei care s-a sinucis, către directorul Operei: De ce nu aţi mai invitat-o să cânte?

Dan Antonescu: „Soprana era hotărâtă să se sinucidă”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite