UPDATE Bărbatul care a amenințat cu pistolul pe un stâlp de lângă Cotroceni a fost dat jos. Negociatorii i-au dat să bea ceai cu laxative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acelaşi bărbat care în urmă cu două luni ameninţa că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune amplasat în faţa palatului prezeindenţial, s-a urcat din nou pe stâlp.

UPDATE ORA 15.20 Protestatarul a fost convins după aproape șase ore să coboare de pe stâlpul de la Cotrceni. El s-a dezlegat și va fi coborât de pompieri cu ajutorul unei scări speciale. Plouă destul de tare și este unul dintre motivele pentru care a vrut să coboare. În același timp, el a primit o băutură cel mai probabil cu laxative, au spus unii martori.

UPDATE ORA 13.50 Tânărul refuză în continuare să coboare de pe stâlp și cere să vorbească fie cu președintele României, fie cu oficiali de la Ministerul Justiției. El este supravegheat de forțele de ordine.

UPDATE ORA 12.25 Negociatorii încearcă din nou să îl convingă pe Nicolae Stanciu să coboare de pe stâlpul de lângă Cotroceni. Un echipaj de la poliție a preluat dosarul său cu care a plecat spre Cotroceni.

De ce vrea să moară Nicu, protestatarul de pe stâlpul de la Cotroceni?

UPDATE ORA 11.30 Polițiștii spun că tânărul este înarmat cu un pistol de tip Airsoft cu bile din plastic pentru care bărbatul are nevoie de autorizație. Mai multe echipaje de mascați stau pregătite în apropierea stâlpului de la Cotroceni ca să intervină în cazul în care se va impune.

image

UPDATE ORA 11.05 Pompierii se apropie de stâlp cu o mașină specială dotată cu o scară pentru a-l convinge să coboare. Bărbatul are în continuare arma la el. Doi negociatori discută cu el ca să renunțe la protest.

UPDATE ORA 10.45 Un prieten al protestatarului a venit și el la fața locului. El nu a putut spune prea multe amănunte care să lămurească motivele pentru care bărbatuL amenință că se sinucide.

image

 

image
image
image

UPDATE ORA10.30 Negociatorii încearcă să îl convingă pe bărbatul care protestează la Cotroceni să renunțe la gestul său. În afară de pistol, tânărul mai are asupra sa și o sticlă de doi litri cu vin și mai multe somnifere. Zeci de jandarmi și polițiști au fost mobilizați să supravegheze zona.

UPDATE ORA 10.20: Bărbatul și-a pus pistolul la tâmplă și strigă „Dacă nu vine președintele României, mă împușsc!“. El are legate în jurul gâtului mai multe funii și cere să vorbească autorităților.

CITEȘTE ȘI: Tânărul care amenința că se aruncă de pe un stâlp la Cotroceni a fost dat jos după șase ore

Un bărbat și-a dat foc în față la Cotroceni!

"În acest moment, o echipă de cinci negociatori se află la faţa locului, o echipă de pompieri şi una de la Ambulanţă. În urmă cu aproximativ 20 de minute a fost primit un apel la 112. Un trecător l-a văzut. Ca şi data trecută, din luna iunie, are aceleaşi revendicări. Se consideră că a fost neîndreptăţit în cazul unui proces pe care l-a avut împotriva firmei la care a muncit", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Tentative de sinucidere pe bandă rulantă: Bucureştenii vor să scape repede de probleme

Sinucigaşul de la Cotroceni este asistat de pompieri Sinucigaşul a fost transportat de urgenţă la spital Salvatorii au încercat să-l liniştească pe sinucigaş telefonic, cu ajutorul unei pretene a acestuia

Bărbatul, Neculai Stancu, nu este la primul protest de acest gen. În luna iunie a acestui an, a stat căţărat pe stâlpul din faţa Palatului Cotroceni mai bine de şase ore până când negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite