Seminţele de cannabis pot fi comandate legal pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dealerii de substanţe halucinogene au găsit o metodă eficientă de a ocoli legea pentru a vinde marijuana: sub formă de seminţe de cannabis, pe internet. Unul dintre comercianţii „deştepţi” spune că vinderea acestora nu este interzisă de lege pentru că nu conţin THC – principala substanţă psihoactivă din frunza de cannabis.

Drogurile uşoare, precum marijuana sau haşişul, nu mai sunt considerate subiect tabu în ţara noastră. Numărul consumatorilor creşte de la un an la altul, iar forumurile de pe internet în care se vorbeşte despre utilizarea acestor substanţe se înmulţesc.

CITEŞTE ŞI

Exclusiv: Magazinele etnobotanice se redeschid! Guvernul, înfrânt de ingeniozitatea patronilor

Interzise la magazinele de vise, zorelele se găsesc la supermarket

Astfel, una dintre temele dezbătute de consumatorii de „iarbă“, cum este denumită marijuana de către cunoscători, este acum, după închiderea magazinelor de vise, cea legată de recolta de acasă a plantei halucinogene.

Soluţiile vin pe bandă rulantă, pentru că seminţele de cannabis sunt scoase la vânzare pe siteuri specializate, dar şi pe pagini web de anunţuri la mica publicitate.  

Reporterii „Adevărul de Seară“ au vorbit online despre o posibilă comandă cu un astfel de dealer.

Cinci seminţe, 90 de lei
Nefiind cunoscători, l-am rugat pe “New_Seeds”, care s-a prezentat ca fiind din Iaşi, să ne recomande ce tip de marijuana ar trebui să luăm.

„Am <White Widow>, la 125 de lei pentru cinci seminţe, cel mai vândut produs“, ne-a recomandat bărbatul. În descrierea de pe site apare menţionat faptul că ar fi cel mai puternic tip de iarbă din lume, de aceea este şi cel mai scump. „E şi foarte usor de crescut, are <THC>-ul cel mai mare şi se creşte în casă “, a mai spus comerciantul virtual.

În cazul în care dorim ceva mai ieftin, are şi „Afghan”, la 110 lei pentru cinci seminţe sau “Master Kush”, la 90 de lei. În total, are aproximativ zece astfel de soiuri de „iarbă“. Toate acestea sunt combinaţii între cele două tipuri importante de Cannabis, indica şi sativa.

Livrarea în maximum două zile
“New_Seeds” ne-a explicat pe messenger şi de ce am avea nevoie pentru a beneficia de o producţie bună. Iar pentru a fi siguri de o recoltă bogată, dealerul are şi neoane speciale pentru luminat planta, cu preţuri pornind de la 90 de lei bucata.

Modalitatea de livrare preferată de dealer este curierul rapid, marfa  ajungând în maximum două zile.

Seminţele de cannabis sunt legale
Reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) susţin că, într-adevăr, comercializarea seminţelor de cannabis nu intră sub incidenţa legii penale pentru că nu conţin tetrahidrocarbinolul THC. Aceştia susţin că, potrivit Legii 143 din 2000, doar consumul şi traficul de marijuana, adică al plantei, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite