DECĂDERE Cum a ajuns „Jean Monnet" de la un liceu celebru la unul zguduit de anchete penale şi scandaluri sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În decurs de o lună de zile cel mai prestigios liceu din Capitală, „Jean Monnet”, a fost târât în cele mai murdare scandaluri din istoria învăţământului: profesori acuzaţi de viol şi eleve cercetate de poliţie pentru furt.

Şcoala românească a primit recent două palme puternice din cauza unui liceu din Bucureşti cu pretenţii mari şi prestigiu pe măsură.

În urmă cu aproximativ o lună de zile o elevă în vârstă de 17 ani de la Liceul Teoretic „Jean Monnet" din Capitală şi-a acuzat profesorul de sport că ar fi violat-o în timpul unei excursii ce a avut loc acum două sptămâni la Predeal. Dan Vişan (27 de ani), transferat de doar şase săptămâni la liceul din sectorul 1.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

image

  Un raport medico legal recent indică însă că eleva nu ar fi fost abuzată sexual de dascăl şi că aceasta prezintă doar urme de „fisuri anale”, cu menţiunea ca ar fi putut proveni dintr-un act sexual consimţit. Cu alte cuvinte, legiştii n-au putut stabili că sunt urme de violenţă.

Elevi-porno în lumea virtuală
 
În urmă cu patru zile seria scandalurilor s-a întregit cu acuzaţii de furt aduse în cazul a două eleve aparţinând aceluiaşi liceu. Conincidenţă sau nu, chiar prietene de-ale presupusei victime violate de profesorul de sport. Cele două tinere au fost chemate la Poliţie pentru a da declaraţii după ce a au fost acuzate că au furat două telefoane mobile şi un aparat de fotografiat dintr-un club de fiţe din Capitală.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!


Mai mult, conduita elevelor de la „Jean Monnet” lasă de dorit şi pe site-urile de socializare, unde acestea se afişează în lenjerie intimă, cu decoltee adânci, buze ţuguiate, încadrate bine în poze.



Două ameninţări cu bombă

Liceul „Jean Monnet" a fost şi în trecut în centrul atenţiei din cauza unor incidente. În urmă opt ani, Liceul Teoretic „Jean Monnet" era locul de desfăşurare a unui eveniment pe cât de absurd, pe atât de tragic. Dragoş Ciupercescu, fost angajat ca militar la o unitatea a Ministerului Apărării Naţionale, a furat din depozitul de muniţii al unei unităţi militare din Bucureşti şapte grenade de mână, zece focoase şi 144 de cartuşe.

Acesta a detonat apoi pe trotuarul din faţa liceului una dintre grenade, accidentând cinci elevi. De altfel, acesta a fost şi primul caz de terorism judecat după Revoluţie, în urma căruia Dragoş Ciupercescu a primit 19 ani de închisoare.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)


Citeşte şi:

Fetele rele de la "Jean Monnet": două eleve s-au ales cu dosare penale pentru furt, o alta s-a iubit cu un profesor iar o liceană a pozat dezbrăcată în Playboy

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy
DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite